Skip to main content

Porsche Finland on PRCF Esports-sarjan pääyhteistyökumppani.

www.porsche.fi 

RSH E-Sport Company on Hämeenlinnassa sijaitseva pääosin ylemmän keskitason ja highend-luokan ajosimulaattorituotteisiin keskittyvä yritys. Hamrock-tuotesarjan rigeistä (ajopenkki) yritys toi jäsenistömme kokeiltavaksi elokuun Porsche Festivalille Alastaroon Nemesiksen ja Hadeksen.

Esimerkkilaitteistot listattuna alla, mutta huomaa: kaiken saa kustomoitua juuri omaan makuun sopivaksi.

Kotisivu ja verkkokauppa: RSH E-Sport Company

Keskimmäinen rigi: Hamrock Nemesis, Samsung 49" ultrawide 120hz 5120x1440-näyttö, kaiutintelineet, Sparco Rev Plus-istuin, rattimoottori SIMUCUBE 2 Pro, SRB GT3-ratti, Heusinkveld Sprint-polkimet.

Oikeassa reunassa: Hamrock Hades Basic, Samsung 35" ultrawide-näyttö, Sport penkki säädettävillä kiskoilla, VRS direct drive wheelbase, Polsimer F74-ratti, Fanatec V3-polkimet.

Tietokoneet molemmissa Jimm's Sim Racer Epic 2020.

Vasemmalla klubin "työpöytämallina" Playseat ja Logitech G29. PC käytännössä Jimm's Sim Racer Standard ja näyttö Samsung 43" ultrawide curved.

 

Finnish Sim Racing Association ry (FiSRA) on keväällä 2015 perustettu yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on ylläpitää, edistää ja tukea kansallista ja kansainvälistä ajosimulaattoriharrastusta.

FiSRA tekee PRCF:n kilpailulähetykset, -palvelimet ja hoitaa sarjan ilmoittautumiset.

Kotisivu: FiSRA

VRS on PRCF Esports kaudella 2020 käytettävä ajodataohjelmisto. Datan käyttöön järjestetään erillisiä koulutuksia ja neuvotaan miten dataa voi tehokkaimmin käyttää myös yksin harjoitteluun. Aloittelijat näkevät nopeasti isoimmat kehityskohteet ja kärkikuljettajille data-analyysi on normaali työkalu harjoittelussa.

Kotisivu: https://virtualracingschool.com/

 

Parolassa sijaitseva Sporttiveikot on painattanut Esports-sarjan palkintotakit, sekä jo vuosia paljon muita PRCF varikkovaatteita ja roll-upeja.

 Kotisivu: https://www.sporttiveikot.fi/

 

Connect with Porsche Racing Club Finland