Skip to main content
PRCF Time Trial 2023
Päivitetty 25.4.2023:

27.5. KymiRing (FIN) - Peruttu 25.4., tiedotamme korvaavasta tapahtumasta

10.6. PRCF-MRT Botniaring (FIN)

1.7. Porsche Weekend 2023, Porsche Ring (Pärnu, EST)

29.7. Porsche Club Festival Finland, Alastaro (FIN)

2.9. Porsche Weekend, KymiRing (FIN) - Peruttu 25.4., tiedotamme korvaavasta tapahtumasta

Ilmoittautuminen yksittäisiin osakilpailuihin tehdään erikseen PRCF nettisivun lomakkeella. Lomake ilmestyy "Ilmoittautuminen"-välilehdelle aina n. 2 viikkoa ennen tapahtumaa. Kilpailuun liittyvät viralliset tiedot jaetaan kilpailijoille sähköpostin välityksellä siihen osoitteeseen minkä he ovat ilmoittaneet PRCF:lle sarjaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa julkaistun tapahtumakalenterin päivämääriä, jolloin kaikille sarjaan ilmoittautuneille kuljettajille ilmoitetaan muutoksista virallisella tiedotteella. Ajankohtaiset hinnat tapahtumaan eritellään aina kilpailukutsussa erikseen.

Ilmoittautumismaksu ei sisällä transponder vuokraa, joka maksetaan kilpailutoimistoon ilmoittautumisen yhteydessä.

Jälki-ilmoittautuminen 1,5 X ilmoittautumismaksu. 

Harjoittelumahdollisuus yleensä perjantaisin (erillisellä maksulla).

Time Trial kilpailut ovat lauantaisin, jolloin on yksi harjoitus/aika-ajo sekä kolme kilpailulähtöä. Tapahtumapäivänä autot katsastetaan ja kuljettajille pidetään ohjaajakokous. Ajovuoron autot jaetaan kuljettajien ja luokkien mukaan omiin ryhmiinsä, jotta yhtä aikaa radalla ajavien autojen välille ei syntyisi suuria nopeuseroja. Radalla on yhtä aikaa noin 8-10 autoa, joten radalla on runsaasti tilaa ja ohituksia tulee vähän, jos ollenkaan. Jokainen voi siten keskittyä omaan suoritukseensa. Yksi kilpailulähtö kestää n. 5-7 kierrosta (ml. lämmittely ja jäähdyttely) tai n. 15 minuuttia. Ohittamisessa noudatetaan ratapäiviltä tuttua sääntöä, ohittaminen on sallittua vain radan suoralla osuudella.

 

Kuva: Iku Merikalla