Skip to main content

PRCF organisoi yhteismatkan Gelleråseniin, kuten monessa yhteydessä on luvattu ja ennakkoilmoittautumisiakin sekä kyselyjä on jo ollut runsaasti. Myös kannustus-/ tukijoukkoa on lähdössä mukaan. Ja vaimoväkeä, ehkä lapsiakin; onhan kesäloma-aika. Kohta on aika tehdä sitovia varauksia palveluista, mihin liittyen tässä hieman ennakkotietoa.

Kilpailukalenterin mukainen yhteiskilpailu PCSR:n kanssa järjestetään Keski-Ruotsissa Gelleråsenin radalla. Rata on noin 10 km pohjoiseen Karskogasta. PCSR on varannut meille majoituksen etukäteisarviomme perusteella hienosta paikasta lähellä rataa.

Matka-aika ja -tapa:

Matkaamme rahtilaivoilla välin Naantali - Kapellskär - Naantali. Meno torstai-iltana 1.7. ja paluu sunnuntai-iltana 4.7. Laivassa siis yön yli. Olemme varanneet ennakkoon paikkoja ajoneuvoyhdistelmille ja yksittäisille autoillekin sekä edukkaat hinnat (Ruotsinlautoillahan on sesonkihinnat ja ruuhka). Laivoilla on ravintolapalvelut ja erilaisia 2 - 4hh hyttejä. Laivat rantautuvat siis aamulla eli pääsemme virkeinä vetämään kärrejämme. Ajoaika kärriä tms vetäen noin 3 - 4 tuntia.

KIlpailuissa käytämme omia sääntöjämme. Omat Suomesta otetut liikennevakuutukset ovat voimassa, katalysaattoreita kilpureihimme emme tarvitse, käytämme omaa rengassääntöämme jne. Siis ei muutostarpeita meillä hyväksytyille autoille. Myös hang around -kuljettajille (ei kilpakäytössä olevat Porschet) on lupailtu ajoaikaa suununtaina PCS:n ratapäivällä, jotta halukkaat pääsevät tutustumaan hieman rataan.

Seuraa nettiämme. Varsinainen kutsu ilmestyy lähipäivinä ja sen jälkeen pitää varata tarvitsemansa palvelut ja kapasiteetin. Lisäksi saamme Ruotisista vielä heidän oman kilpailukutsunsa, mutta sitä odotellessa keräämme tiedot siltäkin osin kokoon jo nyt kohtsiltään. Kilpailujen ilmoittautumismaksut tulemme keräämään myös ja tilittämään könttänä PCSR:lle, hinta tullee olemaan noin 150€.

Toki tiedot saa lähettää hetikin puheenjohtajalle ja tiedoksi kilpailupäällikölle, niin ehtii ainakin ensiksi ja varmistaa paikkansa :-)

Päivitys 5.6.2010: Ilmoittautumisohjeet

PRCF


02.06.2010

Connect with Porsche Racing Club Finland