Skip to main content

Järjestyksessään yhdeksäs Porsche Club Festival järjestetään elokuun viimeisenä viikonloppuna Alastaron moottoriradalla. Suomen Porsche-kerhot, Porsche Club Finland ry, Porsche Classic Club Finland ry ja Porsche Racing Club Finland ry ovat yhdessä luoneet ja toteuttavat tämän Suomen suurimman Porsche-tapahtuman. Apuna on myös muita (auto)urheilutoimijoita ja -kerhoja, mm. Salon UA mukana auttamassa.

Suomen vanhin automerkkikerho, Porsche Club Finland, täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Tapahtumasuunnittelu on käynnissä ja toivomme, että saamme järjestää Festival -tapahtumamme elokuun viimeisenä viikonloppuna ilman henkilömäärärajoituksia. Tavoitteena on tänä vuonna saada Alastaroon yli 500 Porschea.

Viikonlopun aikana Alastarossa riittää nähtävää ja koettavaa. Lauantaina radalla on kaikki kolme Porsche-kilpaluokkaa, PCF ajoharjoittelua kokeneemmille kuljettajille ja varikolla on nähtävillä klassikkoautojen näyttely Concours d’Elegance. Sunnuntaina ajetaan siviiliautoilla Slalom Cup sekä PCF ajoharjoittelupäivä.

Tarkemmat detaljit löydät tapahtumasivustolta https://www.porscheclubfestival.fi

Connect with Porsche Racing Club Finland