Skip to main content
 Vrijdag, 4. Maart 2016 - Zondag, 6. Maart 2016
 Antwerpen

Beste Clubleden,

We zijn nog zo’n anderhalve maand verwijderd van de opening van het 39’ste Antwerp Classic Salon 2016.

En het wordt ongetwijfeld weer een schitterend salon. Begin december waren alle hallen reeds volgeboekt met topmateriaal op het vlak van auto’s, accessoires, kledij, boeken, retrospullen, schaalmodellen en andere automobilia.

Je las het wellicht reeds in de diverse communicaties: de clubhall wordt volledig heringericht, waardoor er ruimte is voor 8 nieuwe clubs. Wat het totaal op 43 clubs brengt.

Op dit ogenblik wordt de laatste hand gelegd aan de realisatie van de showstand “Belgian Racing Victories” in een eveneens volledig gerestylede Hall 4. Ook deze belooft indrukwekkend te worden.

We verwijzen ook naar de “levende” website www.antwerpclassicsalon.be. Deze geeft een mooi overzicht van wat de bezoeker mag verwachten en geeft hem alle noodzakelijke informatie.

Voor de leden is er een mooie voordeelactie uitgewerkt: leden die lid zijn van BFOV kunnen toegangstickets bestellen via onze online ticketshop aan een prijs van 11,50 € (betaal- en andere onkosten inbegrepen). Als je weet dat de normale ticketprijs aan de kassa 17 € is en het normale online-tarief 14 € bedraagt, denken we dat dit toch een mooi aanbod is.

Links voor de BFOV-ledenactie:

https://shop.ticketscript.com/channel/web2/get-dates/rid/55KB9SJJ/eid/280047/language/nl (Nederlandstalige versie)

https://shop.ticketscript.com/channel/web2/get-dates/rid/55KB9SJJ/eid/280047/language/fr (Franstalige versie)

Bij de toegangscontrole van de online tickets zal er aan de leden gevraagd worden om hun BFOV-lidkaart 2015 te tonen. Anders kan iedereen zomaar tickets bestellen aan voordeeltarief! Dus zeker deze lidkaart op zak hebben bij het bezoek aan het Antwerp Classic Salon. Opgelet: per BFOV-lidkaart kunnen 2 tickets aan voordeeltarief gekocht worden.

Siha Salons Automobiles

Antwerp Classic Salon