Skip to main content
75 Years of Porsche
Officially approved Porsche Club 42

Op 30 april en 1 mei 2016 vond het Antwerp Classic Car Event plaats. Tijdens dit event worden ook de vrachtwagens geladen voor de Tour Amical. dit jaar vertrokken maar liefst 272 oldtimers en classic cars op 38 vrachtwagens richting Venetië. Van daaruit doen zij een toer door de Alpen, Toscanië en na een week komen ze aan in Saint Tropez. Organisator Manu Stappaerts en Marc Reyntjens leiden alles in goede banen.

Wij gingen een kijkje nemen op 1 mei 2016, een zonovergoten dag. Tussen de meer dan honderden oldtimers ontdekten we Porsche van verschillende pluimage, jong en oud. Ook de elite Rally met een honderdtal auto's kwam hier s'middags langs om te lunchen. Wat dan weer voor een enorme drukte zorgde, maar wel één die bestond uit vele schoonheden.

Rond 16u mochten we verschillende leden verwelkomen van de Porsche Club Moscow. Zij zijn op een tweewekelijkse reis door Duitsland, België, Frankrijk en de Alpen om zo terug naar Moscow te rijden. Omdat we wisten dat ze zouden aankomen in Antwerpen, hebben we ze hartelijke welkom geheten op het event. Ook zij reden door de village en kregen voldoende bewonderende blikken...