Skip to main content

WELKOM

Welkom op de website van de Porsche Classic Club Belgium (PCCB)

De Porsche Classic Club Belgium is een groep liefhebbers van klassieke Porsches en bestaat sinds 1975 ; eerst als Porsche 356 Club en in 2005 omgevormd tot Porsche Classic Club Belgium.  Hierdoor is onze club als één van de eerste Porsche Clubs buiten Duitsland officieel erkend door Porsche AG en heeft als officieel erkende club het stamnummer 42. PCCB is aangesloten bij de  BFOV (Belgische Federatie voor Oude Voertuigen).  De lange historiek in het circuit van officiële Porsche Clubs heeft geleid tot uitermate goeie contacten met zowel Porsche AG, het hoofdkwartier in Stuttgart, als de Belgische Porsche importeur d’Ieteren NV.

Lid worden kan voor eigenaars van een Porsche Classic  die 30 jaar of ouder is (datum van eerste inschrijving geldt als referentie) maar ook voor ieder die een passie heeft voor Porsche Classics en misschien zijn ultieme droom, ooit een Porsche Classic te bezitten, nog nastreeft.

Het belangrijkste doel is het bijeenbrengen van liefhebbers om gezamenlijk van onze Porsche-beleving te genieten en ervaringen uit te wisselen. Dit gebeurt onder andere middels een aantal evenementen, ritten en bijeenkomsten per jaar op een zodanige manier dat iedereen binnen de club wel zijn gading vindt.