Skip to main content
 Zondag, 23. Augustus 2015 - Zondag, 23. Augustus 2015
 Sint Martens Latem

Organisatie van één van onze leden:

23rd of Aug, 2015

The Youngsters Rally

De 'Youngsters Rally' is ontstaan in het zog van de oprichting van de 'Youngsters Classic Club' waarover je in de algemene introductie meer kan lezen. Hoe kan je immers van een zichzelf respecterende club spreken zonder een eigen rally op het menu te plaatsen?! Hoewel het ontstaan en de ontwikkeling van onze club zich toespitst op een jonger doelpubliek - in casu leden tot een leeftijd van maximaal 45 jaar - staat de deelname van de 'Youngsters Rally' open voor alle leeftijdscategorieën. Per slot van rekening draait het hele oldtimergebeuren rond liefhebberij en daarop staat uiteraard geen leeftijd! De 'Youngsters Rally' is dan ook een gelegenheid bij uitstek voor rasechte oldtimerliefhebbers om te verbroederen over alle leeftijds-, gewest-, merk-, type- en klassegrenzen heen.

 

Een gezellige dag

Ben je in het bezit van een oldtimer en glimlach je spontaan bij het zien ervan? Neem dan deel aan onze rally en ontdek tevens onze club. Kom onze jonge en dynamische sfeer opsnuiven en maak van de gelegenheid gebruik om interesses en ideeën uit te wisselen met andere oldtimerliefhebbers.

De Youngsters Rally trakteert de deelnemers op een mooie rondrit die, via +- 120 km van de mooiste wegen van het Vlaamse platteland, onze startlocatie te Sint-Martens-Latem verbindt met de voorziene (en vooralsnog geheim gehouden) finish aan onze Belgische kust.

 

Wanneer?

Onze rally vindt plaats op zondag 23 augustus 2015. Voor de start verzamel je, samen met de wagen, op onze mooie en centrale startlocatie: Terrazza Events te Sint-Martens-Latem, waar wij een mooi ontbijt voorzien. Terwijl je geniet van een smakelijke koffie, ontvang je het roadbook en de goodiebag vanwege onze sponsors waarna we de start van de rally inzetten met een tussenpauze van zo'n 30 seconden per wagen. Het vervolg van het verhaal is aan jou om te ontdekken!

 

Wie?

Deelname kan enkel met een wagen van 25 jaar of ouder. Onze club vertegenwoordigt “jonge mensen” die hun passie delen, maar de 'Youngsters Rally' gaat verder en legt geen limiet op leeftijd voor de deelnemers. Elke gepassioneerde liefhebber is welkom! Wees er evenwel snel bij, de plaatsen zijn immers beperkt!

inschrijving via : http://www.ycclub.be/events-detail/youngsters-rally-2015