Skip to main content
 Zaterdag, 19. December 2015 - Zondag, 20. December 2015
 Kortrijk Expo

Beste clubleden van de Porsche Classic Club Belgium

Graag zenden we jullie de kortingskaart voor de 31ste Dreamcar International Oldtimerbeurs op (Zie PDF in bijlage). Dit kan worden gebruikt voor de verspreiding onder de leden of in het clubblad. De kortingskaart is ook downloadbaar via deze link http://www.oldtimerdreamcar.com/site/dreamcar-international-korting.asp).  Deze kaart geeft recht op een reductie van 1 euro op de toegangsprijs.

Bekijk ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van alle laatste informatie, je vindt er ook  foto’s en filmpjes van bezoekers van afgelopen jaar : https://www.facebook.com/oldtimerdreamcar/.  Onze twitterpagina: Dreamcar_Inter  

Op Dreamcar International kunt u  alles terugvinden wat u op een oldtimerbeurs mag verwachten: oldtimers en droomauto’s uit een eeuw autogeschiedenis, autokunst, onderdelen, boeken, tijdschriften en andere documentatie. Maar ook speciale stands voor het restaureren van auto's zonder de z.g. automobilia te vergeten. Zowel de handelaar als de particulier kan hier terecht voor het ruilen of verkopen van zijn onderdelen, miniaturen, autofolders of zijn oldtimer 1/1.

De 31e editie van Dreamcar International vindt plaats op zaterdag 19 en zondag 20 december 2015 in Kortrijk Xpo en telkens van 9u30 tot 18u00. Kortrijk XPO ligt aan de autosnelweg E17, aan de afrit 2.

Hopelijk tot in Kortrijk Xpo !

Met vriendelijke groeten,

Dreamcar International

 

Op 19 en 20 december 2015 DREAMCAR INTERNATIONAL:

 

OLDTIMERBEURS BREIDT UIT IN KORTRIJK XPO

NIEUW: NU OOK MET OLDTIMERVEILING

De reacties na de terugkeer naar Kortrijk Xpo, waren zo positief dat ook de 31e editie plaatsgrijpt op het zelfde weekend voor Kerstdag, zoals het ooit begon.

De terugkeer naar de oorspronkelijke datum, het weekend voor Kerstdag, is een schot in de roos. Niet alleen zijn heel wat standhouders van afgelopen jaar weer present maar de beurs kan heel wat nieuwe standhouders verwelkomen voornamelijk uit Nederland, Frankrijk en België. Afgelopen jaar werden heel wat oldtimers verkocht aan bezoekers van de beurs. Voor het eerst is er nu een onlineveiling van oldtimers die op zondag 20 december vanaf 15u plaatsgrijpt in samenwerking met defcom-auctions.com . De auto’s die geveild worden staan allemaal tentoon en de bezoeker kan de veiling live meemaken in de hal.

Rolls Royce, Ferrari, Lamborghini, Porsche, Mercedes: deze droomwagens zullen er natuurlijk zijn op Dreamcar International in Kortrijk Xpo op 19 en 20 december, maar ook de gewone klassieke auto die een haalbare droom voor velen vertegenwoordigen. Dreamcar International staat niet alleen stil bij de geschiedenis van de klassieke auto zoals 60 jaar Peugeot 403, of 35 jaar Triumph Enthusiasts club. Afgelopen jaar won de club met Amerikaanse auto’s uit de jaren 40 en 50 de Dreamcar Trophy. Dit is een voorbeeld van de heel eigen aantrekkingskracht van de oldtimerbeurs Dreamcar International. Dank zij de inzet van vele oldtimerclubs wordt gezorgd voor een aantrekkelijke show. Zowel kenners als gewone bezoekers komen aldus aan hun trekken. De oudste Belgische auto aanwezig op de beurs is de FN 2700A uit 1914.

Daarnaast vindt u er ook alles wat u op een oldtimerbeurs mag verwachten: oldtimers en droomauto’s uit een eeuw autogeschiedenis, autokunst, onderdelen, boeken, tijdschriften en andere documentatie. Maar ook speciale stands voor het restaureren van auto's zonder de z.g. automobilia te vergeten. Zowel de handelaar als de particulier kan hier terecht voor het ruilen of verkopen van zijn onderdelen, miniaturen, autofolders of zijn oldtimer 1/1.

De 31e editie van Dreamcar International vindt plaats op zaterdag 19 en zondag 20 december 2015 in Kortrijk Xpo en telkens van 9u30 tot 18u00. Kortrijk XPO ligt aan de autosnelweg E17, aan de afrit 2.

Voor meer informatie: tel. 059/70 28 14, fax. 059/70 28 34;

Adres: Dreamcar International, Postbus 128, B-8400 Oostende. E-mail: info@oldtimerdreamcar.com Op internet kan je nog meer informatie terugvinden en je kan er zelfs kortingskaarten downloaden via www.oldtimerdreamcar.com én online kaarten aankopen, om wachttijden te vermijden aan de kassa.

Bekijk ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van alle laatste informatie, je vindt er ook  foto’s en filmpjes van bezoekers van afgelopen jaar : facebook.com/OldtimerDreamcar. Onze twitterpagina: Dreamcar_Inter