Skip to main content

Friday, 16. April.2010 - Sunday, 18. April.2010

Dragi prijatelji in člani Porsche kluba Slovenija,

Letos bomo to prireditev pripravili v času od 16. do 18. aprila. Start rallyja bo v Moravskih toplicah v petek, 16. 4., zaključek pa v Murski Soboti v nedeljo, 18.4. Sedež rallya bo v hotelu Vivat.

V petek bo prihod v Moravske toplice ob 16.00, ob 17.00 pa bo krajši prolog v okolici Moravskih toplic, ki bo imel tudi dobrodelni namen. Razglasitev delnih rezultatov bo takoj po prologu, zvečer pa je na vrsti spoznavanje.

V soboto je start ob 9.30, pot pa nas vodi proti mejnemu prehodu z Madžarsko (Hodoš). Naši madžarski organizatorji so nam tam pripravili kosilo, po tem pa se pri Heiligenblutu odpravimo v Avstrijo. Po lepem Burgenlandu jo zapustimo in znova vstopimo v Slovenijo pri Kuzmi. Od tu nas vodi pot nazaj v Moravske toplice, kamor bo zadnji udeleženec prispel predvidoma okoli 17.30. Tudi za ta večer je predvideno druženje z razglasitvijo delnih rezultatov.

V nedeljo zjutraj se v koloni odpravimo na Avtocenter Španik, kjer bo slalom. Po tem se odpravimo na kosilo k Lovenjaku, kjer bomo s podelitvijo priznanj za rallye tudi zaključili prireditev.

Pomembno: Razpis za CBR 2010.

Lep pozdrav, Rasto

__________________________________________________________

Dear friends and members of the Porsche klub Slovenija,

In some days please expect the invitation for the Cross-Border Rallye 2010. The rallye is being organized by Porsche klub Slovenija, Porsche Club Steiermark and Porsche Club Pannonia. It will take place from April 16th to 18th.

Friday will start Friday, April 16th with a prologue in Moravske toplice, where is also a center of the whole rallye (Hotel Vivat). Saturday morning we will be leaving for Hungary, where we will have a lunch. After that we will move to Austria and after exploring Burgenland we will return to Slovenia. Like on Friday, at the evening there will be a dinner and a party at the hotel. Sunday morning we will leave for Avtocenter Španik, wher our traditional slalom will take place.

Do not miss: Invitation for CBR 2010.

Don't hestitate calling 051 314 666 for additional information.

Best, Rasto