Skip to main content

VELKOMMEN TIL PORSCHE CLUB NORGE (PCN)!

PCN er en landsdekkende klubb for alle som har interesse for Porsche og det er ingen betingelse å eie en Porsche for å bli medlem. Klubben ble stiftet i 1980 og har som formål å fremme interesse for alle kjøretøy som bærer navnet Porsche.

PCN har 3 medlemskategorier:

A-medlemskap (hovedmedlem) kr. 700. Du vil motta alle klubbens utsendelser.

B-medlemskap (familie/husstandsmedlem) kr 200 pr. person. Du vil ikke motta noen av klubbens utsendelser med unntak av medlemskort. NB: Dette krever at en annen i din familie/husstand er A-medlem!

C-medlemskap (medlemmer under 18 år) kr 400. Dette medlemskapet kan tegnes av personer under 18 år og forutsetter at det ikke er A-medlemskap tegnet på samme adresse. Du vil motta alle klubbens utsendelser.

Som medlem av PCN vil du motta et digitalt medlemskort via en app fra Cardskipper, som du selv må laste ned. Ved å følge linken under føres du til innmeldingsskjemaet hvor du registrerer deg. Deretter mottar du en mail fra PCN med link til appen sammen med en unik medlemskode (member code) som består av en kombinasjon av tall/bokstaver. OBS: Dette er ulikt ditt kommende medlemsnummer i klubben! Les all informasjon nøye og følg videre appens veiledning for å fullføre innmeldingen.

Det er ditt ansvar å oppgi korrekt informasjon. Husk at dette er klubbens eneste mulighet til å sende deg medlemsblader og nyhetsbrev.

Dersom du melder deg inn før 1. desember vil du motta årets siste klubbmagasin (Porsche Classic) og neste års kalender.

LINK: Cardskipper

Personalia
. .
Kontaktopplysninger
Adresse
Eier du en/flere Porscher kan du skrive det under:
Min Porsche:
Evt. flere Porscher:
Medlemskontigent
A-medlemskap (Hovedmedlem. Du vil motta alle klubbens utsendelser.): 700 NKr

Besøk vår Facebook-gruppe: