Skip to main content

Torsdag, 26. Januar 2023 - Søndag, 29. Januar 2023

Funäsdalen

Velkommen til isbanekjøring i Funäsdalen!

PCN On Ice

26. – 29. januar 2023

Det er med stor glede vi kan invitere til en helg med isbanekjøring i selveste Funäsdalen 26.01 – 29.01.23. Vi har fått hovedbanen nede i sentrum for oss selv 2 hele dager, fredag 27.01 og lørdag 28.01, og alle typer dekk er selvsagt velkomne.

 

Vi har landet en avtale med Eriksgårdens Fjällhotell som ligger midt i sentrum, med gode parkeringsmuligheter og svært flott standard på både rom og mat. Her blir det duket for en 2-retters middag torsdag og fredag, samt en 3-retters festmiddag på lørdag der vi håper at så mange som mulig blir over til søndag for en hyggelig avslutning på en fin helg 😊

Alle middager og frokost alle dager er inkludert.

Eriksgårdens Fjällhotell har også en spa-avdeling med basseng, jacuzzi, badstu med mere, så her kan man virkelig få en flott weekend-tur for hele familien.

 

 

Praktisk informasjon:

Førermøte er 09 fredag og lørdag, nede på banen. Nedkjøring til banen fra hovedvei skiltes.
Lunsj er kl. 13-14, da stenges også banen.
Vi kjører til det blir mørkt, om lag kl. 16-17.

Pris for kjøring hele helgen blir 2500,- pr bil, og inkluderer lisens. Ekstra fører kr 500,- inkl. lisens.

Pris for overnatting torsdag – søndag, inkludert frokost og middag alle dager, blir 3800,- pr. pers i dobbeltrom. Man booker direkte med hotellet, og må oppgi bookingkode som fås ved kjøp av billett til arrangementet.

Det vil være mulig å kjøpe seg inn på middagene om man ikke bor på hotellet. Dette må varsles hotellet direkte, og koster 695,- pr. pers. pr. dag.
Dette arrangementet gjelder for medlemmer av Porsche Club Norge, og billetter fås kjøpt via Cardskipper.

Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med oss på e-post: midt@porsche-club-norge.no

Blir det ledige plasser, åpnes arrangementet opp for ikke-medlemmer. Dette gjøres i løpet av romjula, og vil bli annonsert på Facebook.