Skip to main content

AKTIVITETER er det som bringer oss i sammen.

KJØREKURS avholdes 5-7ganger årlig på baner i inn og utland. Kursene er for medlemmer av Porsche Club Norge og det er kun Porsche som kan benyttes på klubbens kjørekurs.

Klubbens instruktørkorps består av meget erfarne Porscheførere hvis erfaringer med biltypen garantert vil hjelpe deg til det å bli en bedre og tryggere Porsche-fører, både på banen og i trafikken.

SLALOM er en uhøytidlig konkurranseform som lar deg treffe/konkurrere med andre medlemmer etter NBFs regelverk. PCN arrangerer en egen slalomcup med 5 omganger årlig.

RACING på bane med lisensierte racerbiler og for førere med lisens.  PCN arrangerer ikke egen racingserie, men har samarbeid med Racing NM, der klubbracing blir gjennomført sammen med Racing NM sin terminliste. Det finnes en klasse som passer for alle. Det kjøres 944 Cup i tillegg til klasse 1, 2 og 3 i Norsk Clubsport.

TURER er det bilen absolutt skal brukes til. Å nyte dagen på tur til spennende lokasjoner sammen med andre Porschefrelste er absolutt noe du bør prøve! Klubben arrangerer normalt flere turer hvert år. Noen turer strekker seg over flere dager og andre er dagsturer arrangert av lokalavdelingene eller klubben sentralt.

FABRIKKBESØK til selve fødestuen for Porschebilen er selvfølgelig noe de fleste frelste Porsche eiere bør unne seg. Turer til Leipzig og Stuttgart er noe vi som offisiell Porsche klubb får eksklusivt tilbud om. Det å se bilens produksjonslinje er noe alle med bilinteresse litt ut over det vanlige må oppleve. Guidene viser oss alltid de unike tingene de vet klubbmedlemmene elsker å se. Museene viser oss unike biler av merket Porsche hvis racinghistorie er unik, alle bilene som er samlet her har sin egen historie vel verdt å sette seg inn i. Alle de berømte bilene du har sett på film, eller kanskje hørt om finner du her "Live"

SPORTSBILENS DAG- eller 17. mai er det blitt kalt. NSK's sportvognstreff på Øvrevoll i mai. Alltid er PCN største utstillende klubb, og våre medlemmers biler har blitt kåret til Årets sportsbil i Norge. Over 150 Porsche'r stiller nypolerte opp på denne vårdag i mai.