Skip to main content

Lørdag, 6. Juli 2013, 10:00 - Lørdag, 6. Juli 2013

Bråstein

Oppmøte på Bråstein bilmuseum lørdag 6.juli kl 10.

Deretter kjører vi via via til Brusand og ned til Egersund også videre ned til Flekkefjord.

Kl 1230 møter vi opp på Tollbodenbrygga i Flekkefjord sentrum. Her satser vi på å treffe flere hyggelige entusiaster fra sørlandet.

Vi skal så treffe en representant fra Sokndal Raceway (som selvsagt kjører Porsche!) som så skal guide oss opp til Titania og der holde foredrag/informasjonmøte om den nye banen som er under utbygging. Dette vil foregå ute, så kle deg etter værforholdene.

Det jobbes med å få oversikt på siste banelayout. Denne banelayout`n håper jeg å få kunne sendt ut til alle som skal være med på tur, slik at det er enklere å forestille seg hvordan banen vil se ut når en går runden på nåværende steingrunn. (Trenger ikke vannstøvler, men ei heller "på sokkelesten" da det er steinbrudd en skal gå litt i. Joggesko ok.)

Håper på så mange som mulig kan stille på denne turen. Ikke minst at det dukker opp folk nord for Sandnes og sør/øst for Flekkefjord!

Svar gjerne på tråden, i region sør på forumet om du vil være med, da det er ett ønske fra representanten fra Sokndal Raceway om ett estimert antall deltakere.

Velkommet til kjøretur!

Besøk vår Facebook-gruppe: