Skip to main content

Onsdag, 21. Juli 2021 - Søndag, 25. Juli 2021

Arctic Circle Raceway - Mo i Rana

PCN og NBF/Racing NM inviterer til fem dagers fartsfest på Arctic Circle Raceway 21-25 juli 

Arrangementet med både kjørekurs, racing og autoslalom har fått navnet Arctic Circle Midnight Cup og er et unikt samarbeid mellom ACR, NMK Rana, Porsche Club Norge og NBF. Rosinen i pølsa er langløp på 90 minutter rundt midnatt fredag og lørdag (delt i to ulike klasser). Hvor ellers i verden kan du kjøre racingløp i midtnattsol? Alle racingklasser inkludert det nye ClubSport-samarbeidet mellom BMW CCN Racing og Corsa Italiana (Alfa) inviteres til å delta. Og selvsagt er alle PCN sine medlemmer velkommen på både kjørekurs og autoslalom :) 

Onsdag -  Racing Trening 
Torsdag - Racing Trening + Kjørekurs
Fredag  -  Racing Trening/Kvalifisering + Kjørekurs + Autoslalom + Langløp 
Lørdag  -  Racing Finaler + Kjørekurs + Autoslalom + Langløp 
Søndag -  Racing Finaler + Kjørekurs 

Se linker til Invitasjon, Tidsskjema og påmelding for Racing 

Påmelding til kjørekurs for PCN sine medlemmer vil gjøres gjennom Cardskipper.
Det vil komme informasjon i forkant når dette åpnes både her og på PCN sine Facebook-sider.    

Fra onsdag 22.7 til søndag 25.7 blir det altså tidenes kjøreopplevelser for medlemmer av Porsche Club Norge på den legendariske banen Arctic Circle Raceway, litt utenfor Mo i Rana.

Her blir det kjørekurs torsdag ettermiddag, fredag, lørdag og søndag. Dette er kjørekurs som arrangeres etter PCN sine retningslinjer og som medfører at dere som er forsikret i IF har full forsikring på banen. Våre dyktige instruktører deltar også, så her er det ikke bare den unike naturopplevelsen som kan oppleves, men masse mestring og kjøreglede.

Slalomkomiteen har dratt frem hele kortstokken fra ermet, og legger opp til en fantastisk slalom-opplevelse, på selve banen. Dette vil foregå fredag kveld og lørdag kveld. Beste utøver gjennom helgen skal kåres i flere klasser. Har du ikke vært med på dette før så blir det en gylden anledning til å prøve dette nå.

Som krydder gjennom helgen så vil mange av førerne og teamene fra Racing NM og Norsk ClubSport delta. Disse skal kjøre både treninger, kvalifisering og race. Den grommeste opplevelsen for de som kjører racing er nok langløpene som skal kjøres natt til lørdag og natt til søndag. Her blir det garantert action og mye å se på. Mange av klubbens førere er allerede påmeldt og kommer garantert til å sette sitt preg på feltet.

Planene for helgen kan oppsummeres på følgende måte:

Mange PCN-medlemmer med sine flotte Porscher, på tur til det naturskjønne Nord-Norge. Kan det bli vakrere?

ACR og Arctic Circle Midnight Cup er et ypperlig delmål for ferien. Oppholdet kan med fordel kan strekkes i begge ender om man vil oppleve mer av det Nord-Norge har å by på. ACR låser inn lisensierte biler om du ønsker å sette fra deg bilen for noen dagers opplevelser utenfor banen.

Kjørekurs over fire dager og mulighet til å delta på PCN Autoslalom samtidig. Dette er en sjelden mulighet.

Alt dette krydret med racing og nattløp som vil gjøre at du husker den lyse sommernatten for resten av livet.

Bli med å heie frem våre dyktige racingkvinner- og menn, som fryktløst spenner seg fast og ser midnattssola rett i hvitøyet.

Scandic Meyergården har gleden av å tilby alle deltagere på Porsche treffet:

• Enkeltrom   - 935 NOK inkl. en fantastisk frokost buffet
• Dobbeltrom - 935 NOK inkl. en fantastisk frokost buffet

For booking av rom ta kontakt med hotellets bookingavdeling på epost: gruppe@meyergarden.no og oppgi at du er PCN-medlem.

Vi vet foreløpig ikke hvilke Covid-restriksjoner som vil gjelde under dette arrangementet, så derfor holdes informasjon og planer vedr det sosiale noe tilbake foreløpig. Kan vi få lage fest, så skal vi lage fest.

  

Besøk vår Facebook-gruppe: