Skip to main content

Velkommen til Norges nordligste avdeling, Avdeling Nord!


Om oss

Avdeling Nord er som navnet hentyder den nordligste avdelingen i Porsche Club Norge, og den største i geografisk utstrekning. Vi dekker området fra Saltfjellet i sør til Nordkapp i nord og Kirkenes i øst. Vi har flest medlemmer samlet i Tromsø og det er dermed også utgangspunktet for de fleste av våre aktiviteter. Kjøreturer sprer oss utover i regionen, blant annet med turer til Bardufoss for dragrace og Mo i Rana for banekjøring på ACR.

De fleste av våre aktiviteter har som hovedfokus å samle oss rundt entusiasmen for merket med hyggelige samtaler og folk, med eksepsjonelle biler å se på og kjøre tur med. Foruten dragrace og ACR inkluderer de faste aktivitetene Cars 'n' Coffee på Langnes og sporadiske møter etter ønsker og vær. Vi har også arrangert julebord på Porsche Center Tromsø og planlegger flere arrangementer sammen med vårt lokale senter. Kontaktperson

Thorstein Klingenberg, Tromsø
Tlf: 918 18 943
E-mail: nord@porsche-club-norge.no
Facebook: Porsche Club Norge avd. Nord

 

Styresammensetning

Leder   Thorstein Klingenberg
Eventansvarlig   Knut Berg Jenssen
Kasserer   Magnus Krane

 

Aktiviteter i regionen

For oversikt over planlagte aktiviteter i regionen viser vi til terminliste, se link til høyre.
Treff arrangeres sporadisk gjennom sesongen, følg med på vår Facebook-gruppe. Noen aktiviteter er faste hvert år, som dragdrace på Bardufoss Lufthavn, kjørekurs på Arctic Circle Raceway og julebord.

 

 

Besøk vår Facebook-gruppe: