Skip to main content

Søndag, 12. Mai 2019

Rudskogen Motorbane

Da er det endelig klart for årets første kjørekurs i regi av Porsche Club Norge. Dette skjer på Rudskogen Motorbane den 12. mai.

Kjørekurset er fulltegnet og det vil derfor ikke bli mulighet for Drop-In

Instruktører
Det vil være instruktører til stede, som kan benyttes etter behov. Det er ikke mulig for instruktører å kjøre deltakeres biler, men de kan sitte på med deltakeren eller kjøre ledebil. Dette vurderes i hvert enkelt tilfelle av instruktøren.

Klasser
Deltakerne vil bli delt inn i 3 klasser.

N – Nybegynnere
U – Urutinert
R – Rutinert

Hver klasse har 20 minutters kjøretid, hver time. Baneansvarlig kan flytte deltakere mellom klassene, dersom det vurderes som nødvendig. Det er maksimum 65 biler som kan delta på kurset.

Innsjekking og teknisk kontroll
Innsjekk og teknisk kontroll åpner kl. 10.30 og stenger kl. 12.30.

NB!! De som ikke er sjekket inn i dette tidsrommet får dessverre ikke delta på kjørekurset. Vær derfor tidlig ute. 

Forhåndspåmeldte blir prioritert i innsjekken. De som kommer uten forhåndspåmelding må stille i egen kø og vente på ledig kapasitet etter forhåndspåmeldte er sjekket inn.

Førermøte
Obligatorisk førermøte starter kl. 12.40. ALLE førere må delta på dette for å få tilgang til banen.

Kjøringen starter kl. 13.00 og avsluttes kl. 20.00. Det vil bli vurdert å åpne for felles kjøring (open pit) etter antall biler som er på banen, utover kvelden. Denne beslutningen vurderes av baneansvarlig og race control, på bakgrunn av sikkerheten, og kan ikke påklages.

Sikkerhetsutstyr
Utstyr som kreves er heldekkende kjøredress/kjeledress (trenger ikke å være FIA-godkjent) og godkjent hjelm. Bortsett fra at bilen må være i topp teknisk stand, er det svært viktig å ha ny bremsevæske, gode bremser og gode dekk før en banedag.

Forsikring
De som har forsikret sine biler i If, er forsikret ved kjøring på bane under dette arrangementet.

Priser
Pris for forhåndspåmeldte er kr 1.250,-.
Pris for drop-in er kr 1.750,-.

Påmelding
Påmeldingen kan kun gjøres via Cardskipper og påmeldingen stenger den 1. mai. Påmelding for drop-in åpner 12. mai kl. 10.30 og stenger kl. 12.20 dersom kjørekurset ikke blir fulltegnet. Betaling i Cardskipper må foretas før teknisk kontroll kan gjennomføres. Det er ikke mulig å betale påmelding med kort, Vipps eller Paypal, så sant man har lastet ned Cardskipper. Dette av hensyn til oppfølging av betalingene.

Alle anmodes om å laste ned reglement for kjørekurs som dere finner på linken ved siden av denne teksten, skrive ut dette, signere og ta med på kjørekurset. 

Lisens
Alle førere må løse en engangslisens til NBF (kr 200,- pr fører og kr 100,- per passasjer), dersom de ikke har en gyldig helårs-lisens. Denne lisensen må løses på stedet og betales med kort i innsjekkingen.

Spørsmål om kurset kan rettes til motorsport@porsche-club-norge.no eller bane@porsche-club-norge.no.

Vi ønsker nye og gamle medlemmer velkommen til kjørekurs og oppfordrer alle til å kjøre hensynsfullt både til og fra banen.

Vel møtt!

Hilsen
Banekomitéen.

Besøk vår Facebook-gruppe: