Skip to main content

Fredag, 4. September 2020 - Lørdag, 5. September 2020

Arctic Circle Raceway - Mo i Rana

AVLYST! ACR, Mo i Rana, Norges beste bane.

Porsche Club Norge inviterer til Kjørekurs på ACR 4. og 5. september 2020. 

Påmelding åpner den 5. august kl. 2000, og vil kun skje i Cardskipper. Informasjon om når det åpnes for påmelding vil bli gitt på Facebook og som melding i Cardskipper.

 

Instruktører

Det vil være instruktører til stede, som kan benyttes etter behov. Det er ikke mulig for instruktører å kjøre deltakeres biler, men de kan sitte på med deltakeren eller kjøre ledebil. Dette vurderes i hvert enkelt tilfelle av instruktøren.
 

Klasser
Deltakerne vil bli delt inn i 3 klasser:
N - Nybegynner + Classic/luftkjølt
U – Urutinert
R – Rutinert
 

Hver klasse har 20 minutters kjøretid. Baneansvarlig kan flytte deltakere mellom klassene, dersom det vurderes som nødvendig.
Detaljert tidsskjema vil bli lagt ut som vedlegg til dette arrangementet  i terminlisten to dager før arrangementet starter.
 

Innsjekking og teknisk kontroll
Innsjekk og teknisk kontroll åpner kl. 07.00 og stenger kl. 08.30, begge dager.

NB!! De som ikke er sjekket inn i dette tidsrommet får dessverre ikke delta på kjørekurset. Vær derfor tidlig ute. 
 

Forhåndspåmeldte blir prioritert i innsjekken. De som kommer uten forhåndspåmelding må stille i egen kø og vente på ledig kapasitet etter forhåndspåmeldte er sjekket inn.


Førermøte
For begge dager gjelder obligatorisk førermøte kl. 09.00. ALLE førere må delta på dette for å få tilgang til banen.
Kjøringen starter kl. 09.30 og avsluttes kl. 18.00, dette også begge dager.  Det vil bli vurdert å åpne for felles kjøring (open pit) etter antall biler som er på banen, utover ettermiddagen. Denne beslutningen vurderes av baneansvarlig og race control, på bakgrunn av sikkerheten, og kan ikke påklages.


Sikkerhetsutstyr
Utstyr som kreves er heldekkende kjøredress/kjeledress (trenger ikke å være FIA-godkjent) og godkjent hjelm. Bortsett fra at bilen må være i topp teknisk stand, er det svært viktig å ha ny bremsevæske, gode bremser og gode dekk før en banedag. Husk at dekk er ferskvare.


Forsikring
De som har forsikret sine biler i If, er forsikret ved kjøring på bane under dette arrangementet.


Priser
Pris for forhåndspåmeldte er kr 1 750,- for en dag, og 2 950,- for to dager.
Pris for drop-in er kr 2 250,- pr dag. 

Alle priser er inklusiv engangslisens til NBF.


Påmelding
Påmeldingen kan kun gjøres via Cardskipper. Påmelding vil stenges 10 dager før kurset. Betaling i Cardskipper må foretas før teknisk kontroll kan gjennomføres. Det er ikke mulig å betale påmelding med kort, Vipps eller Paypal, så sant man har lastet ned Cardskipper. Dette av hensyn til oppfølging av betalingene.

Alle anmodes om å laste ned reglement for kjørekurs som dere finner på linken ved siden av denne teksten, skrive ut dette, signere og ta med på kjørekurset. 
 

Overnatting
Vi har avtale med Clarion Collection Hotel Helma om overnatting. Pris kr. 991,- pr.døgn. pr. pers.
Oppgi «Porsche Club Norge» når du bestiller rom for redusert pris.
 

Lisens
Alle førere må løse en engangslisens til NBF (kr 200,- pr fører og kr 100,- per passasjer), dersom de ikke har en gyldig helårs-lisens. Førerlisensen er inkludert i prisen for kjørekurset. De som har helårslisens får refundert kr 200 pr. dag. Passasjerlistens betales på stedet og betales med kort/Vipps i innsjekkingen. 

Spørsmål om selve kjørekurset kan rettes til sjur.helstad@porsche-club-norge.no. Spørsmål om overnatting kan rettes til midt@porsche-club-norge.no 

Vi ønsker nye og gamle medlemmer velkommen til kjørekurs og oppfordrer alle til å kjøre hensynsfullt både til og fra banen.

Vel møtt!

Hilsen
Banekomitéen.

 

 

Litt stemning fra tidligere:

Arctic Circle Raceway 6-7.juni 2014
Arctic Circle Raceway 5-6. juli 2015
Arctic Circle Raceway 7-8. juni 2016
Arctic Circle Raceway 9-10. september 2017
Arctic Circle Raceway 8-9. juni 2018

 

 

Besøk vår Facebook-gruppe: