Skip to main content

Fredag, 10. Februar 2023 - Søndag, 12. Februar 2023

Golsfjellet / Pers hotell

PORSCHE CLUB NORGE INVITERER TIL ISBANEKJØRING PÅ GOLSFJELLET 10. TIL 12. FEBRUAR 2023

Det er hyggelig for Porsche Club Norge igjen å kunne invitere til isbanekjøring på Tisleifjorden på Golsfjellet.

PÅMELDING ÅPNER I CARDSKIPPER 01.01.23 KL. 1200. PÅMELDINGEN VIL VÆRE ÅPEN TIL 20.01.23 KL. 1200.

Sett av helgen 10. til 12. februar 2023. Vi ankommer Pers hotell på Gol fredag ettermiddag/kveld og inntar middag på hotellet. Lørdag morgen etter frokost blir det avholdt et obligatorisk førermøte for alle som skal kjøre. Dette avholdes på Pers hotell og oppmøtetidspunktet er kl. 0815.

Deretter kjører vi opp til banen på Tisleifjorden og vi kjører der frem til ca. kl. 1630. Det vil være oppvarmet telt på isen gjennom hele dagen og det serveres varm lunsj i teltet. Vi skal benytte oss av rundbanen som tidligere het New Track og som nå er omdøpt til Quattro 1, denne banen har et fint layout og innbyr til lærerik kjøring. Foruten kjøring på rundbanen vil det være tilgjengelig en egen liten driftebane, samt en plate for enkle tekniske øvelser. Klubben vil ha instruktører til stede.

Etter endt dag på banen setter vi kursen mot Pers hotell for en bedre middag.

Det vil være gratis avspyling med diesel-steamer etter kjøringen, før vi parkerer bilene i avlåst og oppvarmet garasje under hotellet. Parkeringen er også gratis.

Avreise etter frokost på søndag.

Pris for hotellpakken helgen 10. til 12. februar er kr. 2.790 per person i dobbeltrom, og kr. 3.390 per person i enkeltrom. Dette inkluderer frokost lørdag og søndag, samt middag fredag og lørdag. Bestilling av hotellrom gjøres direkte med hotellet og dere bes oppgi Porsche Club Norge som referanse. Det vil være gratis internett, og under hele oppholdet er det fri tilgang til Tropicana badeland.

Prisen for isbanekjøringen er kr. 1.490 per bil og inkluderer èn fører. Påmelding av bil er KUN mulig å gjøre i Cardskipper. Det er bindende påmelding. Refusjon av billetten vil ikke være mulig uansett årsak, med mindre arrangementet blir avlyst.

Ekstra fører koster kr. 500, passasjer kr 200, begge deler registreres og betales på førermøtet med Vipps.

Foruten isbanekjøringen og påsitt, er også lunsj på isen inkludert i disse prisene.

Lappi-dekk med overheng til og med 2,5 mm er tillatt. Det er støykrav på anlegget, likt de krav vi kjenner fra kjøring på Rudskogen. Alle bilmerker er velkomne. Alle førere må være medlemmer av Porsche Club Norge. Bilen må være gateregistrert.

ISBANEKJØRINGEN ARRANGERES SOM ET KJØREKURS I REGI AV PORSCHE CLUB NORGE. PORSCHE CLUB NORGE SIN AVTALE MED IF GJELDER UNDER ARRANGEMENTET. DET ER VERDT Å MERKE SEG AT VÅR AVTALE MED IF NÅR DET GJELDER ISBANEKJØRING INNEBÆRER AT DET VIL VÆRE EN EGENANDEL PÅ KR. 50.000 FOR ALLE TYPE SKADER, INKLUSIVE ANSVARSSKADER.

PS! Spørsmål rettes til sjur.helstad@porsche-club-norge.no