Skip to main content
 Torsdag, 18. Mai 2023 - Søndag, 21. Mai 2023
 Motorcenter Norway

Porsche Club Norge har gleden av å invitere til en fullspekket helg med blant annet kjørekurs på Norges nyeste og kanskje kuleste racerbane, i Sokndal. I tillegg blir det en svært aktiv Porsche-helg både rundt banen og i Egersund.

PCN avdeling Rogaland og PCN avdeling Vest-Agder (ny avdeling) er de 2 nærmeste avdelingene til området, så dette blir en fin mulighet til også å bli kjent med disse.

Klubben har holdt av hele Grand Hotel i Egersund, så her er det duket for hyggelige hotellopplevelser og sosialt samvær.

Banen har vi tilgjengelig fra morgen til kveld, både fredag og lørdag.

Klubbens instruktørkorps er på plass med gode tips og råd.

Kjørekurset vil være tilgjengelig hele fredagen og lørdagen, selv om det er parallelt program som foregår. Her det mulighet for opplevelser både i pose og sekk...

Det kan kjøpes varm lunsj på banen for alle deltakere, begge dager.

Forsikringsavtalen med If gjelder på dette kjørekurset.

 

Sharing is caring

Vi har invitert med oss lokale barn/ungdom, som har noen livsutfordringer, til å sitte på med eventuelle ledige seter tilbake til banen etter Porsche Meet er ferdig i sentrum, og for de som er komfortable med det. Her blir det en nærmere avklaring noen uker før arrangementet.

Ved ankomst banen så vil de få mulighet til å sitte på 3 rolige runder rundt banen (ikke behov for hjelm eller dress) før de blir invitert til lunsj (Sogndalstrand Hotel), sammen med oss, i teltet på banen.

Etter lunsj så vil de få mulighet til å se litt på bilene, både på- og utenfor banen, kanskje de til og med kan få sitte i noen racerbiler som står parkert og få snakke med gode PCN-medlemmer.

Passasjerer (både voksne og barn) som ønsker seg tilbake til Egersund blir hentet med buss og kjørt tilbake til hotellet en times tid etter lunsjen.

De øvrige kan bli igjen på banen for kjørekurs ut dagen.

Vi tror dette blir en Porsche-helg som både deltakere, gjester og naboer kommer til å huske i lang tid.

Påmelding åpner i appen Cardskipper tirsdag 01.2.23 klokken 20.

Har du lyst til å være med på dette så må du nok ikke nøle alt for lenge.

Mer informasjon om hotell, priser og påmelding kommer så snart alle priser er avklart.