Skip to main content

Lørdag, 21. September 2019 - Lørdag, 21. September 2019

Arctic Circle Raceway - Mo i Rana

ACR, Mo i Rana, Norges beste bane.

Porsche Club Norge avd.midt inviterer til Kjørekurs på ACR lørdag  21. september. Påmelding vil skje i Cardskipper. Informasjon om når det åpnes for påmelding vil bli sendt som melding i Cardskipper. 

Instruktører
Det vil være instruktører til stede, som kan benyttes etter behov. Det er ikke mulig for instruktører å kjøre deltakeres biler, men de kan sitte på med deltakeren eller kjøre ledebil. Dette vurderes i hvert enkelt tilfelle av instruktøren.

Klasser
Deltakerne vil bli delt inn i 3 klasser.
N - Nybegynner
U – Urutinert
R – Rutinert
 

Hver klasse har 20 minutters kjøretid, hver time. Baneansvarlig kan flytte deltakere mellom klassene, dersom det vurderes som nødvendig.
I tillegg setter vi opp 2 stint som gjennomføres uten forbikjøring.
 

Detaljert kjøreplan deles ut ved innsjekk.

Innsjekking og teknisk kontroll
Innsjekk og teknisk kontroll åpner kl. 07.00 og stenger kl. 08.30.

NB!! De som ikke er sjekket inn i dette tidsrommet får dessverre ikke delta på kjørekurset. Vær derfor tidlig ute. 
 

Forhåndspåmeldte blir prioritert i innsjekken. De som kommer uten forhåndspåmelding må stille i egen kø og vente på ledig kapasitet etter forhåndspåmeldte er sjekket inn.

Førermøte
Obligatorisk førermøte starter kl. 08.45. ALLE førere må delta på dette for å få tilgang til banen.

Kjøringen starter kl. 09.11 og avsluttes kl. 19.00. Det vil bli vurdert å åpne for felles kjøring (open pit) etter antall biler som er på banen, utover ettermiddagen. Denne beslutningen vurderes av baneansvarlig og race control, på bakgrunn av sikkerheten, og kan ikke påklages.

Sikkerhetsutstyr
Utstyr som kreves er heldekkende kjøredress/kjeledress (trenger ikke å være FIA-godkjent) og godkjent hjelm. Bortsett fra at bilen må være i topp teknisk stand, er det svært viktig å ha ny bremsevæske, gode bremser og gode dekk før en banedag. Husk at dekk er ferskvare.

Forsikring
De som har forsikret sine biler i If, er forsikret ved kjøring på bane under dette arrangementet.

Priser
Pris for forhåndspåmeldte er kr 1.650,- inkl. lisens

Dere som har helårslisens får tilbakebetalt dette ved fremvisning på innsjekk.

Pris for drop-in er kr 2.150,- inkl. lisens

Påmelding
Påmeldingen kan kun gjøres via Cardskipper. Påmelding vil stenges 1 uke før kurset, det vil kun være mulig med påmelding for drop-in på kursdagen innen kjøringen starter dersom kjørekurset ikke blir fulltegnet. Betaling i Cardskipper må foretas før teknisk kontroll kan gjennomføres. Det er ikke mulig å betale påmelding med kort, Vipps eller Paypal, så sant man har lastet ned Cardskipper. Dette av hensyn til oppfølging av betalingene.

Alle anmodes om å laste ned reglement for kjørekurs som dere finner på linken ved siden av denne teksten, skrive ut dette, signere og ta med på kjørekurset. 

Overnatting.
Vi har avtale med Clarion Collection Hotel Helma om overnatting. Pris kr. 860,- pr.døgn. pr. pers i enkeltrom, og kr. 1150,- for dobbeltrom pr.døgn.

Oppgi «Porsche Club Norge» når du bestiller rom for redusert pris.

Transport.
Vi setter opp bilfrakt fra Oslo til Værnes med retur. Fredag – søndag, slik at dere der sør kan fly OSL-TRD fredag og søndag for kortere kjøring. Plass til 8 biler. Kostnad Kr 3900,- t/r

Pr. idag koster fly t/r OSL-TRD ca. Kr. 1400,-

Send oss en e-post om du vil avtale frakt av din bil. (midt@porsche-club-norge.no)

Lisens
Alle førere må løse en engangslisens til NBF (kr 200,- pr fører og kr 100,- per passasjer), dersom de ikke har en gyldig helårs-lisens. Denne lisensen er inkludert i påmeldingen.

Spørsmål om kurset kan rettes til midt@porsche-club-norge.no 

Vi ønsker nye og gamle medlemmer velkommen til kjørekurs og oppfordrer alle til å kjøre hensynsfullt både til og fra banen.

Vel møtt!

Hilsen
Banekomitéen.

 

 

Litt stemning fra tidligere:

Arctic Circle Raceway 6-7.juni 2014
Arctic Circle Raceway 5-6. juli 2015
Arctic Circle Raceway 7-8. juni 2016
Arctic Circle Raceway 9-10. september 2017
Arctic Circle Raceway 8-9. juni 2018

 

Besøk vår Facebook-gruppe: