Skip to main content

Lørdag, 25. Juli 2020, Oppmøte 0745 evt 1130

Rudskogen Motorsenter, Rakkestad

Porsche Club Norge inviterer til Kjørekurs på Rudskogen lørdag 25. juli

Kjørekurset er for de som normalt klasser inn i gruppene Urutinert og Rutinert, men også åpent for nybegynnere som har vært på kjørekurs med Porsche Club Norge tidligere. For nybegynnere som ikke har vært hos oss tidligere henvises det til eget nybegynnerkurs som går av stabelen samme dag, se eget punkt i Terminlisten og egen påmelding i Cardskipper.

Påmelding skjer i Cardskipper, påmeldingen er åpen fram til 17. juli. Det vil ikke være mulighet for drop-in denne dagen, det er plass til 55 biler. Porsche Club Norge forbeholder seg rettet til å avlyse arrangmentet dersom dette anbefales fra helsefaglig myndighet. Nødvendige smittetiltak vil bli ivaretatt.

Instruktører
Det vil være instruktører til stede, som kan benyttes etter behov. Det er ikke mulig for instruktører å kjøre deltakeres biler, men de kan sitte på med deltakeren eller kjøre ledebil. Dette vurderes i hvert enkelt tilfelle av instruktøren.

Klasser
Deltakerne vil på dette kjørekurset bli delt inn i to klasser istedenfor slik vi normalt gjør det med tre klasser. 
Nybegynnere som har deltatt på kjørekurs tidligere kjører sammen med de urutinerte som har minst erfaring. De urutinerte med mest erfaring vil bli plassert sammen med de rutinerte. Plassering i gruppe vil bli foretatt ved innsjekk.

Hver klasse har 20 minutters kjøretid, hver time. Baneansvarlig kan flytte deltakere mellom klassene, dersom det vurderes som nødvendig. NB! Det er også et annet tidsskjema enn normalt - både fordi dette er lørdag og fordi det gjennomføres samtidig med nybegynnerkurset. Følg derfor nøye med på tidsskjema og informasjon som legges ut på klubbens terminliste og på Facebook. 

Innsjekking og teknisk kontroll
Det vil være to muligheter for innsjekk denne dagen.

  • Første innsjekk er fra kl 0745-0815
  • Andre innsjekk er fra kl 1130-1215

Møter du til første innsjekk vil det bli mulighet for 9 kjørepass a 20 minutter, for de som møter til andre innsjekk vil det bli mulighet til 6 kjørepass av tilsvarende lengde. Prisen er den samme uansett hvilken innsjekk som velges. Kjøring foregår frem til kl. 2000.  NB! De som ikke er sjekket inn i disse tidsrommene får dessverre ikke delta på kjørekurset. Vær derfor tidlig ute. 

Førermøte
Obligatorisk førermøte starter kl 08.30 og 12:30. ALLE førere må delta på førermøte for å få tilgang til banen.

Det vil bli vurdert å åpne for felles kjøring (open pit) etter antall biler som er på banen, utover kvelden. Denne beslutningen vurderes av baneansvarlig og race control, på bakgrunn av sikkerheten, og kan ikke påklages.

Sikkerhetsutstyr
Utstyr som kreves er heldekkende kjøredress/kjeledress (trenger ikke å være FIA-godkjent) og godkjent hjelm. Klubben låner ikke ut dresser og hjelmer under de rådende omstendighetene. Bortsett fra at bilen må være i topp teknisk stand, er det svært viktig å ha ny bremsevæske, gode bremser og gode dekk før en banedag.

Forsikring
De som har forsikret sine biler i If, er forsikret ved kjøring på bane under dette arrangementet.

Priser
Prisen for kjøring hele dagen er kr 1.690 inkl dagslisens. 
Har du helårslisens så betaler klubben tilbake kr 200,- til deg, etter fremvisning av lisens.

Påmelding
Påmeldingen og betaling kan kun gjøres via Cardskipper. Påmelding vil stenges 2 uker før kurset, det vil ikke være mulig med drop-in denne dagen. Påmeldingsavgiften refunderes ikke, uansett årsak til fravær

Alle anmodes om å laste ned reglement for kjørekurs som dere finner på linken ved siden av denne teksten, skrive ut dette, signere og ta med på kjørekurset. 

Lisens
Alle førere må løse en engangslisens til NBF (kr 200,- pr fører), denne er altså inkludert i påmeldingsavgiften. Evt passasjer (i samme familie pga Corona) koster kr 100,- Denne lisensen må løses på stedet og betales med Vipps i innsjekkingen.

 

Spørsmål om kurset kan rettes til motorsport@porsche-club-norge.no eller bane@porsche-club-norge.no.

Vi ønsker nye og gamle medlemmer velkommen til kjørekurs og oppfordrer alle til å kjøre hensynsfullt både til og fra banen.

Vel møtt!

Hilsen
Banekomitéen.

Besøk vår Facebook-gruppe: