Skip to main content

Søndag, 20. September 2020

Rudskogen Motorbane

Porsche Club Norge inviterer til Kjørekurs på Rudskogen søndag 20. september

Påmelding åpner onsdag 26. august kl 18.00, og vil kun skje i Cardskipper.

NB! Alle påmeldinger er personlige, bindende og foregår i PCN sin medlemsapp, Cardskipper. Det sendes ut melding i appen i det påmeldingene åpner. Finner du ikke påmeldinger i appen er det fordi påmeldingen ikke har åpnet enda, eller at det er utsolgt. Det vil ikke være mulig å få refundert påmeldingsavgifter ved feilbestilling eller om man er forhindret fra å delta, uansett årsak. Ved sykdom vil normalt en reiseforsikring dekke utgifter, men dette er ikke noe PCN kan påvirke eller administrere.

Informasjon om når det åpnes for påmelding vil bli gitt her, på Facebook og som melding i Cardskipper.

 

Instruktører
Det vil være instruktører til stede, som kan benyttes etter behov. Det er ikke mulig for instruktører å kjøre deltakeres biler, men de kan sitte på med deltakeren eller kjøre ledebil. Dette vurderes i hvert enkelt tilfelle av instruktøren.

Klasser
Deltakerne vil bli delt inn i 3 klasser.

N – Nybegynnere
U – Urutinert
R – Rutinert

Hver klasse har 20 minutters kjøretid, hver time. Baneansvarlig kan flytte deltakere mellom klassene, dersom det vurderes som nødvendig. Det er maksimum 70 biler som kan delta på kurset.

Innsjekking og teknisk kontroll
Innsjekk og teknisk kontroll åpner kl. 10.30 og stenger kl. 12.00.

NB!! De som ikke er sjekket inn i dette tidsrommet får dessverre ikke delta på kjørekurset. Vær derfor tidlig ute. 

Forhåndspåmeldte blir prioritert i innsjekken. De som kommer uten forhåndspåmelding må stille i egen kø og vente på ledig kapasitet etter forhåndspåmeldte er sjekket inn.

Førermøte
Obligatorisk førermøte starter kl. 12.30. ALLE førere må delta på dette for å få tilgang til banen.

Kjøringen starter kl. 13.00 og avsluttes kl. 20.00. Det vil bli vurdert å åpne for felles kjøring (open pit) etter antall biler som er på banen, utover kvelden. Denne beslutningen vurderes av baneansvarlig og race control, på bakgrunn av sikkerheten, og kan ikke påklages.

Sikkerhetsutstyr
Utstyr som kreves er heldekkende kjøredress/kjeledress (trenger ikke å være FIA-godkjent) og godkjent hjelm. Bortsett fra at bilen må være i topp teknisk stand, er det svært viktig å ha ny bremsevæske, gode bremser og gode dekk før en banedag.

Forsikring
De som har forsikret sine biler i If, er forsikret ved kjøring på bane under dette arrangementet.

Priser
Pris for forhåndspåmeldte er kr 1.490,-  (inkl. lisens)
Pris for drop-in er kr. 2.090,-  (inkl. lisens).

Påmelding
Påmeldingen kan kun gjøres via Cardskipper. Påmelding vil stenges 10 dager før kurset, det vil kun være mulig med påmelding for Drop-In på kursdagen innen kjøringen starter dersom kjørekurset ikke blir fulltegnet. Betaling i Cardskipper må foretas før teknisk kontroll kan gjennomføres. Det er ikke mulig å betale påmelding med kort, Vipps eller Paypal, så sant man har lastet ned Cardskipper. Dette av hensyn til oppfølging av betalingene.

Alle anmodes om å laste ned reglement for kjørekurs som dere finner på linken ved siden av denne teksten, skrive ut dette, signere og ta med på kjørekurset. 

Lisens
Alle førere må løse en engangslisens til NBF (kr 200,- pr fører og kr 100,- per passasjer), dersom de ikke har en gyldig helårs-lisens. Denne lisensen må løses på stedet og betales med kort i innsjekkingen.

Spørsmål om kurset kan rettes til sjur.helstad@porsche-club-norge.no 

Vi ønsker nye og gamle medlemmer velkommen til kjørekurs og oppfordrer alle til å kjøre hensynsfullt både til og fra banen.

Vel møtt!

Hilsen
Banekomitéen.

Besøk vår Facebook-gruppe: