Skip to main content

Søndag, 26. Juli 2020, Innsjekk fra 1030-1200

Rudskogen Motorsenter, Rakkestad

Porsche Club Norge inviterer til Kjørekurs på Rudskogen søndag 26. juli

Påmelding skjer i Cardskipper, påmeldingen er åpen fram til 17. juli. Det vil ikke være mulighet for drop-in denne dagen, det er plass til 65 biler totalt. Porsche Club Norge forbeholder seg rettet til å avlyse arrangmentet dersom dette anbefales fra helsefaglig myndighet. Nødvendige smittetiltak vil bli ivaretatt.

Instruktører
Det vil være instruktører til stede, som kan benyttes etter behov. Det er ikke mulig for instruktører å kjøre deltakeres biler, men de kan sitte på med deltakeren eller kjøre ledebil. Dette vurderes i hvert enkelt tilfelle av instruktøren.

Klasser
Deltakerne vil bli delt inn i 3 klasser.

N – Nybegynnere
U – Urutinert
R – Rutinert

Hver klasse har 20 minutters kjøretid, hver time. Baneansvarlig kan flytte deltakere mellom klassene, dersom det vurderes som nødvendig. 

Innsjekking og teknisk kontroll
Innsjekk og teknisk kontroll åpner kl. 10.30 og stenger kl. 12.00.
NB!! De som ikke er sjekket inn i dette tidsrommet får dessverre ikke delta på kjørekurset. Vær derfor tidlig ute. 

Førermøte
Obligatorisk førermøte starter kl. 12.30. ALLE førere må delta på dette for å få tilgang til banen.

Kjøringen starter kl. 13.00 og avsluttes kl. 20.00. Det vil bli vurdert å åpne for felles kjøring (open pit) etter antall biler som er på banen, utover kvelden. Denne beslutningen vurderes av baneansvarlig og race control, på bakgrunn av sikkerheten, og kan ikke påklages.

Sikkerhetsutstyr
Utstyr som kreves er heldekkende kjøredress/kjeledress (trenger ikke å være FIA-godkjent) og godkjent hjelm. Klubben låner ikke ut dresser og hjelmer under de rådende omstendighetene. Bortsett fra at bilen må være i topp teknisk stand, er det svært viktig å ha ny bremsevæske, gode bremser og gode dekk før en banedag.

Forsikring
De som har forsikret sine biler i If, er forsikret ved kjøring på bane under dette arrangementet.

Priser
Prisen for kjøring hele dagen er kr 1.490 inkl dagslisens. 
Har du helårslisens så betaler klubben tilbake kr 200,,- til deg, etter fremvisning av lisens.

Påmelding
Påmeldingen og betaling kan kun gjøres via Cardskipper. Påmelding vil stenges 2 uker før kurset, det vil ikke være mulig med drop-in denne dagen. Påmeldingsavgiften refunderes ikke, uansett årsak til fravær

Alle anmodes om å laste ned reglement for kjørekurs som dere finner på linken ved siden av denne teksten, skrive ut dette, signere og ta med på kjørekurset. 

Lisens
Alle førere må løse en engangslisens til NBF (kr 200,- pr fører), denne er altså inkludert i påmeldingsavgiften. Evt passasjer (i samme familie pga Corona) koster kr 100,- Denne lisensen må løses på stedet og betales med Vipps i innsjekkingen.

 

Spørsmål om kurset kan rettes til motorsport@porsche-club-norge.no eller bane@porsche-club-norge.no.

Vi ønsker nye og gamle medlemmer velkommen til kjørekurs og oppfordrer alle til å kjøre hensynsfullt både til og fra banen.

Vel møtt!

Hilsen
Banekomitéen.

Besøk vår Facebook-gruppe: