Skip to main content

Torsdag, 28. April 2022 - Søndag, 1. Mai 2022

Gotland Ring AB, Larbro Storugns 2741, 624 53 Larbro, Sverige

BLI MED PORSCHE CLUB NORGE TIL ÆRVERDIGE GOTLAND, 28.4 – 1.5.2022!

PÅMELDING ÅPEN I APPEN FRA DEN 1.10.2021, KL 18.00.

Den 28.5 kjører vi i samlet flokk til Nynäshamn for å ta fergen over til Gotland. 
Den sagnomsuste øya har unikt mye å by for alle. Her det vel bevarte historiske bygg, unike naturopplevelser, flotte veier for både sykkel og bil, og ikke minst en fantastisk motorbane. 


PCN har booket banen for bruk både den 29. og 30. april. Det vil bli kjørt 5 timer på den korteste banen og 2 timer på den lengste banen hver dag. Banekjøringen arrangeres som kjørekurs i regi av PCN. De som har forsikring i If vil da være dekket gjennom sin avtale. 


Begge dager blir det også arrangert kjøreturer rundt på Gotland, for å besøke og oppleve naturen både i nord, øst, syd og vest. Her er det lagt inn stopp for å besøke flotte perler og naturfenomenene rauker, som Gotland er kjent for. I tillegg blir det selvfølgelig stopp for en og annen matbit. 


Vi kan love en fantastisk opplevelse med hyggelige folk. 


Det planlegges felles middag på lørdag og avreise på søndag morgen med ferge tilbake til Nynäshamn og felles tur derfra og hjemover til det ganske land. 
Fergetider og fergepriser kommer vi tilbake til så fort alle avtaler er i boks, men det kan loves en vesentlig reduksjon i forhold til veiledende priser. Avreisested, og tidspunkt kommer vi tilbake til når endelig fergeavgang er avtalt. 


Vi har holdt av rom på Visby Scandic Hotel. Prisen for rom er SEK 890 for enkeltrom og SEK990,- for dobbeltrom. Du må booke rom med en gang du er påmeldt. I medlemsappen vil du motta en billett i det du er påmeldt turen. Der finner du en link og en kode som skal benyttes ved booking av rom. Rommet kan betales ved booking eller ved avreise.  


Turen koster kr 4.200,- og må betales ved påmelding. Dette dekker både baneleien og tilstøtende utgifter for klubben, og er den samme om du skal delta ingen, en eller to dager. Det er ikke mulig å få refundert eller selge plassen videre. 

 


NB! Ved årsak som sykdom eller helsemessige utfordringer til fravær, så kan billetten du mottar på mail ved bestilling benyttes for å få refundert kostnadene ved en eventuell reiseforsikring, avhengig av den enkeltes avtale. PCN kan ikke være pådriver eller part i private forsikringsavtaler. 
Dersom turen ikke kan gjennomføres pga restriksjoner knyttet til pandemi eller andre utenforliggende forhold vil beløpet ikke refunderes, men turen flyttes til et annet tidspunkt. Det er eventuelt PCN som tar denne beslutningen i samråd med gjeldene nasjonale råd/regler. 
Øvrig og relevant informasjon legges ut i billetten fortløpende etter hvert som den er klar.


Tenk så deilig å kunne glede seg til dette gjennom vinteren!!

Besøk vår Facebook-gruppe: