Skip to main content

TURER er det bilen absolutt skal brukes til. Nyte dagen på tur til spennende lokasjoner sammen med andre Porschefrelste er absolutt noe du bør prøve!

PCN Touring arrangerer gjennom sesongen flere kortere eller lenge turer både i inn- og utland. Vårturen er vanligvis en todagers tur med overnatting som legges til kysten,mens høstturen gjerne legges til fjellene i Sør Norge f.eks Telemark.

Vestlandsturen er hovedturen og er et årlig høydepunkt for mange. Norsk natur på sitt peneste vil mange si. Du besøker steder med spennende opplevelser og du bor på hoteller med høy internasjonal standard. Utlendinger begynner nå å ville delta på turene våre og vi ønsker dem selvfølgelig velkommen.

Alpeturen-en fantastisk opplevelse!

I samarbeid med Porsche Club Danmark og Porsche Club Trentino har vi hvert år en Alpetur der kjøreopplevelser i Alpene og de kulinariske gleder er i fokus. En perfekt ferieform for Porsche entusiasten!

Klassisk racing

Oldtimer Grand Prix er et årlig tilbakevendende høydepunkt for dem som liker "gamlebiler" i konkurranse på den berømte Grand Prix banen Nurburgring. Porsche AG sørger for VIP catering i "spitzenklasse" for PCN medlemmer. Felles innkvartering gjør at samholdet i PCN familen er på topp under turen. 60-100 årlig tilbakevendende medlemmer deltar. Det er blitt en årlig tradisjon i august hvert år for mange.

Le Mans Classic (F), Goodwood (GB) og Techno Classica utstillingen i Essen i Tyskland er alternative arrangementer mange PCN medlemmer besøker. Det er også populært å besøke løpene i Peter Auto serien som blant annet inneholder Gruppe C.

 

Terminliste