Skip to main content

Lørdag, 29. September 2018 - Søndag, 30. September 2018

Arctic Circle Raceway

Grunnet værforholdene avlyses dette kjørekurset. Vi kommer sterkere tilbake neste år. 


For de av dere som har vært med PCN på denne banen før regner vi med at dette vil være selvsagt også i høst og vi håper på at dere sprer det gode budskap videre til alle for å få med flest mulig av våre medinteresserte!

Merk at høstens treff foregår på lørdag og søndag.

Fra avdeling Midt blir det felles kjøring fra Trondheim, på fredag ettermiddag. Flere detaljer kommer.

Fra avdeling Nord blir det felles kjøring fra Tromsø, på fredag klokken 09.00. Oppmøte ved "Vekta", Statens Vegvesens kontrollstasjon i Tromsdalen. Om noen vil henge seg på f.eks fra Nordkjosbotn, Bjerkvik eller Narvik, ta kontakt med Thorstein Klingenberg på 918 18 943 for å avtale tid og sted.


En lang rekke Porscher er et syn som varmer ethvert sportsbilinteressert hjerte så bli gjerne med på felleskjøringen.Hotell:

Vi har en hotellavtale med Scandic Meyergården midt i Mo i Rana. 

Priser:
795,- per natt for enkeltrom
895,- per natt for dobbeltrom

Ved booking av alle dagene (fredag til søndag) og 3-retters festmiddag lørdag kveld er prisene som følger:

1 person i dobbeltrom: 2265,-
2 personer i dobbeltrom: 1570,- per person


Booking skjer direkte til Meyergården på telefon 751 34 063 eller på epost til gruppe@meyergarden.no, oppgi Porsche Club Norge for å få vår pris.
Hele lørdag og søndag blir det banekjøring. Det koster bare kr 750/850,- pr dag å kjøre. Banen er stor så her er det muligheter til å kjøre MYE, man slipper å vente på ledig plass slik man ofte må gjøre på andre banedager.

Siden dette treffet arrangeres etter PCN-regler så er selvsagt sikkerhet og trivsel satt i høysetet. Alle biler som skal kjøre skal gjennom teknisk kontroll for å sikre høyt sikkerhetsnivå, hjelm er påbudt, nytt av fjoråret er at alle som skal kjøre på banen må ha hel flammesikker kjøredress (trenger ikke være FIA-godkjent), det er sikkert lurt å bestille denne allerede, det er jo ikke mange dagene igjen. Husk å stille med ny bremsevæske og generell teknisk god tilstand på bil. Noe verktøy er som regel tilgjengelig på banen for de som trenger det (for dekkskifte etc).

Siden treffet arrangeres i NBF-regi må alle som kjører på banen løse ut engangslisens, denne koster kr 200,- for fører og kr 100,- for passasjer, den gjelder for hele arrangementet. Bonus er at da kan man ha gyldig forsikring om avtalen er ihht PCN samarbeidspartner. 

Ved betaling på banen er prisen kr. 850.- pr dag. Hvis man betaler for begge dagene samlet er prisen kr 1.500,-. Vi har kortautomat på banen og tar Vipps.

Passasjer høyere enn 150cm er tillatt, med unntak av første kjørepass for de i gruppe N ( nybegynner). Nybegynnere vil få egen merking på bilen for at andre førere skal ta hensyn. Alle i bilen skal alltid bruke hjelm og kjøredress.

Ved utgifter vedrørende skade på baneanlegg, bruk av saneringsmateriell og brannslokkere, vil det være den som forårsaker dette som er ansvarlig for å dekke dette.

Forøvrig er det bare å ta kontakt på epost nord@porsche-club-norge.no ved eventuelle spørsmål.

Litt teknisk info om banen for de som ikke har vært der:

http://www.acr.no/

Banen betegnes som en av de råeste i Nord-Europa og har en herlig oppbygging med spennende svinger og høydeforskjeller. Det er et antall pitbokser tilgjengelig for de som trenger tak over hodet eller vil sette igjen bil på banen. Det er god plass til telt, biler og hengere på baneområdet.

Teknisk info
Banelengde: 3.753 m
Banebredde: 11 - 13 m
Lengste rettstrekning: 493 m
Pitlane lengde: 725 m
Nivådifferanse: 31 m, fall 8.6%
Høyde over havet: 200 m
Asfalterte arealer: 48.400 m2
Grusfelt: 39.300 m2
Gressfelt: 63.300 m2
Depotområde totalt: 30.000 m2


Tidskjema kommer!Vel møtt!Litt stemning fra tidligere:

Arctic Circle Raceway, juni 2014

Arctic Circle Raceway, juli 2015

Arctic Circle Raceway, juni 2016

Arctic Circle Raceway, september 2017

Arctic Circle Raceway juni 2018

Besøk vår Facebook-gruppe: