Skip to main content

Fredag, 10. August 2018 - Søndag, 12. August 2018

Nürburgring

Velkommen til Oldtimer Grand Prix!

 

Hver enkelt må ha sørget for å skaffe seg sin egen VIP/vanlig billett. (Vanlig inngangsbillett til tribuner og paddocker kan eventuelt kjøpes i døren, men denne gir selvsagt ikke tilgang til Porsche-teltet). Porsche Club Norge hadde en massiv tilstedeværelse på Oldtimeren i fjor og vi håper enda flere vil være med til Nürburgring i år.


Årets OTGP-jakke kommer til salgs i vår clubshop!


Ang. hotell:

I år vil vi ivareta tradisjonene så godt vi kan, selv om kjøp av billetter har måttet foregå individuelt. PCN har reservert rom på hotellet ”Zum Schwarzen Kreuz” i Altenahr, som i foregående år, og vi håper mange av dere velger å samles her til godt samvær under arrangementet.

Reservasjon av plass på hotellet skjer via påmeldingskjema som du finner i linken til høyre. Dette vil koste kr.350,- pr person, noe som er med å dekke transport tur/retur hotellet – Nürnburgring lørdag ettermiddag/kveld, i forbindelse emd VIP-festen i Porscheteltet. Dette betales av alle, enten man velger å benytte felles transport eller ikke, og ansees som forpliktende romreservasjon. Betalingen merkes med ditt PCN medlemsnummer samt "OTGP 2018" og foretas direkte til klubbens konto 8101.24.26801. Påmeldingen er ikke gyldig før beløpet er innbetalt. Det er ønskelig at man spesifiserer om man ønsker enkelt – eller dobbeltrom, og evt hvem man kunne tenke seg å dele rom med, slik at vi kan sende oversikt over dette til hotellet.

 

Hotelloppholdet betales av den enkelte ved utsjekk. Hver enkelt ordner også transport tur/retur Tyskland. Vi har reservert dobbelrom/enkeltrom på hotellet og disse fordeles etter "førstemann til mølla", dvs påmeldingstidspunkt. Det vil bli reservert hotellrom fra torsdag til søndag iht til det du oppgir når du melder deg på. Skal du/dere bli over til mandag er det bare å si fra der nede til hotellsjefen (hr Mannstedt).

 

Priser: Pr person i dobbelrom (dette er ca. priser): 50 Euro/natt, enkeltrom 60 Euro/natt, dobbelrom som enkeltrom 65 Euro/natt.

 

Alle priser inkl frokost.

 

Vi møtes som vanlig på hotellet torsdag eftermiddag/kveld.

Besøk vår Facebook-gruppe: