Skip to main content

Lørdag, 9. April 2011

Dette er ikke et tradisjonellt kjørekurs i regi av PCN, men et privat arrangement.

Opplegget blir i hovedsak som ved tidligere arrangement. For å redusere mitt merarbeid ved tilbakeføring av kr til den enkelte deltaker, settes det denne gang en fast deltakeravgift. Denne settes settes på et nivå hvor arrangementet forhåpentligvis går rundt økonomisk. Arrangementet legges opp slik at det blir et ”fellesarrangement” hvor vi alle står ansvarlig for egen doning og –handlinger. Kjøringa foregår på eget ansvar og alle må ta evt skader på egen kappe ( om en da har forsikring som dekker, er jo det fint). Min rolle blir da som en koordinator mellom dere/oss som deltakere og ”Vålerbanen”.

Opplegget er nå godkjent av If, så om dere er forsikret her, ta kontakt, så skal det forhåpentligvis ordne seg med dekning for kurset.

Arrangementet gjennomføres som et Førerkurs og består av en teoretisk del, kjøring med og uten instruktør i bilen og oppfølging med egen-praktisering av nyervervede kunnskaper. Det blir gjennomgang av kjøreregler, flaggbruk og trening bla på idealspor, bremsepunkt, giring og svingpunkt, sittestilling etc. Instruktøren vil være tilgjengelig for personlig instruksjon og vil kunne svare på individuelle spørsmål underveis.

Antall deltakere er begrenset slik at det neppe blir mer enn 10-12 biler samtidig på banen. Dette bør gi mer enn nok banetid uten køkjøring for alle deltakerne.

Forbikjøring er kun tillatt på angitte steder. Det er forbud mot forbikjøring i sving, ”aggressiv kjøring” etc. Mer erfarne førere må ta hensyn til førere med mindre erfaring på banen. Dette for at alle skal kunne glede seg over kjøringa uten å bekymre seg alt for mye om risiko for hendelser og skader forårsaket av både seg selv og andre. Det vil bli en obligatorisk teoretisk gjennomgang før kjøring og det er utarbeidet et skjema med kjøreregler etc, hvor alle som skal kjøre, må signere.

Bruk av hjelm anbefales

Sted: Vålerbanen, 2435 Braskereidfoss www.vaalerbanen.no

Tidspunkt: Lørdag 9 april 2011

Fremmøte / obligatorisk teoriundervisning kl 0900-1000.

Instruktør: Kjetil Bolneset

Det blir kjøring på banen 1030-1530. Inkl en times lunsjpause.

Jeg har reservert noen rom til god pris på Heia Hotel, som ligger kun få minutter fra banen. Vi får også god pris på middag/fellesmeny fredag kveld. Bestilling av rom/middag gjøres direkte til hotellet. Henvis til min bestilling.

www.heiahotell.no

OBS! Arrangementet gjennomføres i tråd med vedlagte kjøreregler (2 sett). Det kan her nevnes at bilen skal være registrert og godkjent for kjøring på offentlig vei. Dette medfører bla at R-dekk er akseptert, men ikke ”slicks”.

Deltakeravgift er 1400,-. Kun forhåndspåmeldte deltakere aksepteres. Om det er to førere på samme bil, betaler 2dre fører halv pris.

Bindende påmelding gjøres ved innbetaling av nevnte beløp slik at dette er registrert på min konto snarest.

Deltakeravgiften overføres til Kontonr 9011 10 39916

Gjennomføring av arrangementet er avhengig av tilstrekkelig antall deltakere.

Ved evt avlysing vil deltakeravgiften naturligvis bli refundert.Først til mølla prinsippet gjelder.

Med hilsen Øivind Lie

Mob 91619561

Mail oeivli@online.no

Besøk vår Facebook-gruppe: