Skip to main content

Dit formulier is voor de aanmelding als nieuw clublid en aanvraag van een gebruikersnaam. De gebruikersnaam geeft toegang tot het besloten deel van de website, het forum en de clubshop. De gebruikersnaam is 'vrij' te kiezen.

De in te voeren gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen voor interne doeleinden gebruikt.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Adresgegevens
Uw Porsche 928
Ingang lidmaatschap
Overige gegevens
Nieuwsbrief
Contributiebedrag

Nieuw clublid: lees de aanwijzing onder dit formulier voor het overmaken van het juiste contributiebedrag.A.u.b. het totaalbedrag volgens gegeven betaalinstructie overmaken op rekeningnummer NL34 INGB 0007 8606 76 t.n.v. Porsche Club 928 Nederland.

Dank voor uw aanmelding als nieuw clublid!
Voordat u uw aanmelding bevestigt graag de ingevulde gegevens controleren. Controleer speciaal uw e-mailadres omdat deze wordt gebruikt voor de afhandeling van uw aanmelding.

Voordat u de ingevoerde gegevens bevestigt kunt u deze afdrukken met de knop "Afdrukken". Met de knop "Bevestigen" rondt u uw aanmelding definitief af.

Aanwijzing overmaken contributiebedrag
A.u.b. na uw bevestiging het contributiebedrag overmaken op ING-rekening NL34 INGB 0007 8606 76 t.n.v. "Porsche Club 928 Nederland", onder vermelding van uw voor- en achternaam en de aanduiding "nieuw clublid".
Let op: voor het juiste bedrag en betaling van de contributie raadpleeg deze webpagina (opent nieuw venster).

Na ontvangst van de betaling ontvangt u bericht over uw wachtwoord.
Mail naar ledenadministratie@porscheclub928.nl voor eventuele vragen.