Skip to main content

Zondag 11 januari vond de traditionele nieuwjaarsreceptie plaats. Locatie was herberg 'De Gouden Leeuw' in Hornaar, welbekend van eerdere clubevenementen. De opkomst was met ruim 20 leden niet overweldigend maar gezellig was het wel. Het onderwerp Porsche komt natuurlijk veel aan bod maar ook andere automerken hebben fans onder onze leden. Ook werden er foto's uitgewisseld van het fabrieksbezoek afgelopen jaar. Gijs hield een korte toespraak en hoopte weer veel leden zullen treffen op een van onze clubevenementen. Daarna werd het glas geheven op het nieuwe jaar.

De verzorging was zeer goed, de glazen bleven gevuld en de hapjes kwamen ruim door. Voor dat je het wist was het 14.00, tijd om te vertrekken.

Allemaal tot ziens op een van onze evenementen.

ErikDe heer Brinkerink was ondanks het regenachtige weer met zijn 912 gekomen. "Goed om af en toe toch even te rijden en de wegen waren schoon" was zijn commentaar. Dit is wel een bijzondere 912. De auto stamt uit 1969, een van de laatste dus en heeft de langere wielbasis met iets uitbouwde spatborden. Verder verkeert deze uit de VS geimporteerde Porsche in een mooie originele staat.