Skip to main contentAls club hebben we blijkbaar een abonnement op goed weer tijdens tweede paasdag want ook dit jaar was er geen reden tot klagen. Om 10.30 waren er al ruim dertig Porsches verzameld op de parkeerplaats van het Louwman automuseum in Raamsdonkveer. Heerlijk in het zonnetje elkaar weer ontmoeten en genieten van alle mooie auto's. Die stonden er binnen ook genoeg en na de koffie met koek werd een bezoekje gebracht aan het museum. Echter heel lang bleef men niet binnen want het mooie weer lokte. Er moest gereden worden!. Gijs gaf na een korte inleiding het startsignaal: 'let op de flitspalen en vooral de vele drempels'. Daar was geen woord te veel van gezegd want we hebben van beide genoeg gezien maar ook genoten van een schitterende rit door het Brabantse land. Het eerste gedeelte was bolletje - pijltje, het tweede gedeelte intekenen op de kaart. Natuurlijk weer ruim voorzien van de nodige, al dan niet, listige vragen (biertje?). En u weet het, die zijn belangrijk voor de einduitslag.

Onderweg werd er door de meeste deelnemers gestopt voor een versnappering. Helaas waren er ook twee pechgevallen. Ons lid Arie Drommel schijnt nu nog ergens te staan (grapje) maar we hebben hem helaas niet meer mogen begroeten bij het eindstation restaurant ' De Ceulse Kaar' in Boxtel. Het laatste stuk was ook iets lastiger en/of men had een te lange tussenstop gemaakt want de meeste auto's arriveerden later bij het restaurant als Gijs had gepland. En we moesten er om 17.15 weer uit.

Albert Vos nam van elke auto een paar foto's. Dit is voor de registratie bij de Fehac. Hiermee hoopt men onze belangen bij de overheid beter te kunnen behartigen.

Binnen werd er al gauw soep geserveerd gevolgd door een heerlijke pasta met vlees of vis naar keuze. Deze dag hadden we vijf winnaars. Vier leden hadden alle vragen goed (uw webmaster ook) dus dat werd loten. Winnaar werd Hette Mollema. Daarna was het helaas tijd om te vertrekken: 'times flies when you having fun' zullen we maar zeggen.

Tot de volgende club bijeenkomst!

ErikWeer een mooi rijtje klassieke 911 / 912 's. Helaas stonden er ook een paar andere modellen op de parkeerplaatsJa lekker kletsen kunnen die leden wel (en zo hoort het ook).Uitleg van Gijs: denk om de flitspalen en verkeersdrempels!Albert maakt foto's. Die groene Porsche komt mij wel bekend voor.Winnaar Hette neemt zijn prijs in ontvangst.De tweede plaats was voor 'laagvlieger' Guy Machiels.