Skip to main content

Porsche Club Norge har plass til flere medlemmer!

Årets kampanje går kort og godt ut på å verve kompisen som aldri får ut fingeren for å blir et PCN medlem. De fleste kjenner en som er helt klar for et medlemskap, men trenger litt hjelp for å ta skrittet fullt ut. Kanskje er et medlemskap i PCN den perfekte julepressang?

Nå kan en liten innsats føre til en weekend i en splitter ny Porsche fra Porsche Center Oslo. Alle som verver nye A medlemmer får klubbens «takk for innsatsen kopp». Koppen som ikke kan kjøpes, og kun gis bort til de som gjør en ekstra innsats for klubben.


I tillegg er alle som verver en eller flere nye medlemmer med i trekning om noen virkelig flotte premier:

1. Premie: En weekend i en splitter ny Cayman eller Boxster, kun fantasien setter grenser på hvor turen går. Bilen lånes ut av vår sporty samarbeidspartner hos Porsche Center Oslo.

2. Premie: Et «Swissvax Entry collection kit» inkludert Zuffenhausen voks (spesiallaget for Porsche lakk) Settet er sponset av Swissvax og har en verdi på 2828,-

3. Premie er en Ultralett, behagelig og allsidig unisex dunjakke fra PCN sin egen Club Shop, verdi 1200,-

Trekning av premier blir utført under Generalforsamlingen på Pers Hotel siste helga i januar. De som verver flere får tilsvarende større sjanse i trekningen. Vervekampanjen avsluttes 15. januar 2017.

Hvordan delta: Registrer nytt medlem på Porsche Club Norge sin web side, skjema finner du HER. Husk å merke innbetaling tydelig med hvem som blir vervet og av hvem. Det er også mulig å gi klubben beskjed om dette i kommentarfelt på innmeldingsskjema. Spørsmål rettes til medlem@porsche-club-norge.no

 

 

Besøk vår Facebook-gruppe: