Skip to main content

AKTIVITETER er det som bringer oss i sammen.

KJØREKURS avholdes 4-5 ganger årlig på baner i inn og utland. Klubbens instruktørkorps består av meget erfarne Porscheførere hvis erfaringer med biltypen garantert vil hjelpe deg til det å bli en bedre og tryggere bilfører i trafikken.

SLALOM er en uhøytidlig konkurranseform som lar deg treffe/konkurrere med andre medlemmer etter NBFs regelverk. PCN arrangerer en egen slalomcup med 5 omganger årlig.

RACING på bane med lisensierte racerbiler og for førere med lisens.  PCN arrangerer et klubbmesterskap kalt PCNR med 8 løp per år.  Dette er en ren merkescup bare for Porsche. Det finnes en klasse som passer alle fra debutanter i 944 til veteraner  i RSR.

TURER er det bilen absolutt skal brukes til. Å nyte dagen på tur til spennende lokasjoner sammen med andre Porschefrelste er absolutt noe du bør prøve!

SOMMERTREFFET på Per's på Gol første helg i juni hvert år, er PCNs årlige Norgestreff. Her samles store og små fra det ganske land med familien, Porsche, konkurranser og sportslige aktiviteter i sentrum. Klubbmesteren kåres og den fineste bilen blir plukket ut av juryen under klubbens Concour de Elegance. Det sosiale med festmiddag og premiering på lørdagskvelden er turens høydepunkt på et klubbtreff hvor mange kontakter og vennskap knyttes. Familietreffet er blitt en PCN-tradisjon. Et "must" for de fleste aktive PCN'ere.

FABRIKKBESØK til selve fødestuen for Porschebilen er selvfølgelig noe de fleste frelste Porsche eiere bør unne seg. Turer til Leipzig og Stuttgart er noe vi som offisiell Porsche klubb får eksklusivt tilbud om. Det å se bilens produksjonslinje er noe alle med bilinteresse litt ut over det vanlige må oppleve. Guidene viser oss alltid de unike tingene de vet klubbmedlemmene elsker å se. Museene viser oss unike biler av merket Porsche hvis racinghistorie er unik, alle bilene som er samlet her har sin egen historie vel verdt å sette seg inn i. Alle de berømte bilene du har sett på film, eller kanskje hørt om finner du her "Live"

SPORTSBILENS DAG eller 17 mai er det blitt kalt. NSK's sportvognstreff på Øvrevoll i mai. Alltid er PCN største utstillende klubb, og våre medlemmers biler har blitt kåret til Årets sportsbil i Norge. Over 150 Porsche'r stiller nypolerte opp på denne vårdag i mai.

PCN tar også en tur hvert år med kreftsyke barn fra Radiumhospitalet. Et opplegg av verdi for både de som kjører og de som blir kjørt. Her er en aktivitet det aldri er vanskelig å be Porsche eiere om å stille opp på. Dette er noe vi gjør med glede.

Besøk vår Facebook-gruppe: