Skip to main content

Se nederst for arrangementer med dato!

 

Aktivitetsliste for Porsche Club avd. Agder                  f.o.m. mars -18

Besøk hos Thomas Skåla på Løddesøl, Arendal.På den flotte gården fins verksted og et lokale med flere spennende biler. Når: primo mai.

Vårsjekk hos Porsche Center Arendal. Når: 21. april.

Slalåmtrening. 3 treningsdager er reservert på Scantrafbanen i Kr.s. Når: 5.5., 16.6. og 18.8. Blir lagt ut på nasjonal terminliste slik at også andre utenfor vårt distrikt kan delta.

”Vårslipp” utstilling for Porscher Hvor: Utenfor Kilden, Kr.s. Når: mai?

Bilutstilling Froland. I fjor stilte 22 Porscher! Ny rekord i år? Når: 10. mai.

Classic Race Århus. Fellestur til Århus som tidligere. Når: 25.-27. mai.

Bilslalåm nasjonal cup. Hvor: Stoa som sist. Når: 3. juni

Faste klubbmøter: Fra og med 24. april møtes vi ca hver 14. dag på Horisonten i Lillesand…   - vårt nye midlertidige ”klubblokale”.  På vårt første møte 24.4. kl. 19.00 kommer Trond Are Gione og forteller om hvor langt de er kommet med det planlagte Bilsportsenteret i Lillesand.

Div. turer. Ellers vil vi satse på å invitere til div. turer, korte og litt lengre. Når: Bestemmes på kort varsel fra våren.

 

Rabatter. Karl S. Hanssen. Vi har fått rabattavtale med Karl S. Hanssen på Stoa i Arendal. Der får vi 15% på bilpleieprodukter (Swisswax og Rupes) og på div. annet materiell. Si du er medlem av Porsche Club avd. Agder.

Bilnerden. Her får klubbmedlemmer 10% på alle varene i nettbutikken til bilnerden.no. Rabattkode fås ved PM til Bjørn, Kjetil, Hans Wilhelm eller Olav.

Så snart vi har fått avklaring og de datoene som ikke er bestemt, vil det bli informert om dette. Så, følg med!

Vi håper vi har fått til en god miks av ting som kan være interessant. For at vi skal kunne fortsette med et bra aktivitetsnivå, er det avgjørende med en viss deltakelse!  

 

Arendal oktober 2017

Styret

Det er ingen planlagte aktiviteter.

Besøk vår Facebook-gruppe: