Skip to main content

Lørdag, 26. Mai 2018, 13:00 - 22:00

Tromsø Lufthavn

Velkommen til Speednight!
 

Speednight arrangeres av Amcar-klubben i Tromsø på Langnes lufthavn og er kombinert bilutstililng og dragrace. Dette blir vårmønstringen i ishavsbyen. 

For de som vil stille ut bilen er det oppmøte fra klokken 15. For de som vil delta i dragrace er det oppmøte og teknisk kontroll fra klokken 13. Arrangementet starter klokken 16.

Utstilling skjer ved siden av Porsche Center Tromsø, vi organsiserer oppstilling utfra området vi får tildelt. Adgang er den samme som for deltakere, kroner 200,-


Vil du kjøre dragrace er det flere klasser å kjøre i, de aktuelle for klubben er Street, Bracket og Bad Boys.
Kort fortalt er det i Street om å gjøre å kjøre strekningen så nært 8,7 sekunder som mulig.
I Bracket kjører man på idealtid. Etter noen innledende prøverunder setter man en idealtid som man skal kjøre så nær som mulig. Det betyr at det ikke er hastigheten på bilen som er det viktigste, men å ha gode starter, gode girskift og jevne drag. Her kan en rask bil stille mot en betydelig tregere bil, forskjellen er i når det grønne lyset kommer på. Den trege bilen får starte først og det gjelder å komme før den andre i mål, men ikke raskere enn idealtiden!
Bad Boys er likt Street-klassen, men med lavere tid, her er det om å gjøre å komme så nærme 7,7 sekunder som mulig.


Lurer du på noe rundt dragrace, ta kontakt med Thorstein på 918 18 943.


Tidligere har vi gjort det svært godt med seier i Bad Boys (991 Turbo S), i Bracket (996 Turbo & Panamera 4S) og peoples choice på utstilling (944 S2). Vi satser på gjentagelse i år og en god tilstedeværelse fra klubben.


Vi sees!

Besøk vår Facebook-gruppe: