Skip to main content

TURER er det bilen absolutt skal brukes til. Nyte dagen på tur til spennende lokasjoner sammen med andre Porschefrelste er absolutt noe du bør prøve!

PCN Touring arrangerer gjennom sesongen flere kortere eller lenge turer både i inn- og utland.

En felles tur til Techno Classica i Essen er for mange den perfekte sesongopptakten. Vi har et felles opplegg / tur hvert år til dette arrangementet.

Vestlandstur er et årlig høydepunkt for mange. Norsk natur på sitt peneste vil mange si. Du besøker steder med spennende opplevelser og du bor på hoteller med høy internasjonal standard. Utlendinger begynner nå å ville delta på turene våre og vi ønsker dem selvfølgelig velkommen.

I samarbeid med Porsche Club Danmark og Porsche Club Trentino har vi hvert år en Alpetur der kjøreopplevelser i Alpene og de kulinariske gleder er i fokus. En perfekt ferieform for Porsche entusiasten!

Oldtimer Grand Prix er et årlig tilbakevendende høydepunkt for dem som liker "gamlebiler" i konkurranse på den berømte Grand Prix banen Nurburgring. Porsche AG sørger for VIP catering i "spitzenklasse" for PCN medlemmer. Felles innkvartering gjør at samholdet i PCN familen er på topp under turen. 60-100 årlig tilbakevendende medlemmer deltar. Det er blitt en årlig tradisjon i august hvert år for mange.

Le Mans Classic (F) og Goodwood Festival of Speed (GB) er alternative arrangementer mange PCN medlemmer besøker annen hvert år.

Besøk vår Facebook-gruppe: