Skip to main content

Søndag, 9. August 2020

Skien Lufthavn, Geiteryggen, Skien

PCN Slalomcup 2020
Skien Lufthavn

9. August setter vi i gang med årets Slalomcup på Skien Lufthavn Geiteryggen som den første av til sammen fire runder. PCN Autoslalom for gatebiler arrangeres i samsvar med Det Internasjonale Sportsreglement og Det Nasjonale Sportsreglement samt tilleggsreglene som vil bli kunngjort i Innbydelsen.

 

Lisens           

Løpet krever gyldig lisens for 2020 eller engangslisens. Alle førerlisenser fra NBF er gyldige. Engangslisens kan løses ved start.

 

Tidsplan

    10:30 Portene åpnes                   

    11:15 Siste frist for etteranmelding og engangslisens

    11:30 Førermøte og gjennomgang av banen

    12:00 Konkurransen starter

 

Klasser

Vi har gjort noen endringer i klasseinndelingen i år, andelen av fire-dørs biler i klubben er økende og Slalomgruppa har lagt til rette for at de også skal ha en klasse i Slalomcup. De tradisjonelle hekk- og front-klassene er erstattet av Standardklasse og Klassiker.

  • Standard er alle modeller med vanlige gate-dekk.
  • Klassiker (Classic) er biler som er 30 år eller eldre, det vil si luftavkjølt og alle transakselbilene 924, 944, 968 og 928.
  • Ny klasse er da fire-dørs klassen for Panamera, Macan, Cayenne og Taycan som siste tilskudd i familiebil kategorien.
  • R Klassen er som tidligere, biler som har R-Dekk (TW under 101) som f.eks. Michelin Cup, Pirelli P Zero Trofeo R/P Zero Corsa og Toyo R888.

Nybegynner og Ungdom er også med i PCN Slalomcup. Vi inviterer også til ''Åpen klasse'' for andre bilmerker, de er ikke med i sammenlagt-cupen men blir premiert på hvert løp.

De to neste rundene kjøres på Sørlandet, Kristiansand den 16. August og Arendal den 6. September hvor PCN Avdeling Agder er arrangør. Sesongen avsluttes hos PCN Avdeling Østfold på Rygge den 27. September.

Påmelding i Cardskipper medlemsappen. 

Velkommen!

Hilsen Slalomkomiteen. 

Besøk vår Facebook-gruppe: