Skip to main content

Fredag, 29. Mai 2020 - Søndag, 31. Mai 2020

Hotell Union, Geiranger

PCN 40

 

View on YouTube

Påmelding er nå åpen i medlemsappen. (NB! Begrensede plasser)

Porsche Club Norge ble stiftet i 1980 og i 2020 feier PCN derfor 40 år som aktiv klubb. Dette markeres i Geiranger under Pinsehelgen, den 29.-31. mai, 2020. 
Hotel Union i Geiranger er åstedet for tidenes råeste Porschetreff. 
Sammen med samarbeidspartnere og de lokale PCN-avdelingene så trommes det sammen til en helg helt utenom det vanlige.


Spektakulære naturopplevelser kombinert med en like spektakulær driveout, spennende program både utendørs og innendørs og en flott bankettmiddag vil gjøre dette til en uforglemmelig helg, for hele familien.

Billettene selges kun som hele dobbeltrom inkludert inntil 2 barn (vi kan dessverre ikke selge enkeltrom), og det er derfor en god løsning å ta med seg en på turen, da prisen, kr 8590,-, dekker opp for 2 voksne personer og 2 biler. 
Det er 176 dobbeltrom tilgjengelige, og prisen dekker middager for fredag og lørdag, samt frokost for lørdag og søndag. Det er mulig for de med barn å få satt inn ekstra seng på rommet.

Mer informasjon om program og tidsbestemt ankomst sendes til alle påmeldte samt via alle PCN-avdelingene. 

NB!
Ankomst skjer på gitte tidspunkt (på grunn av trafikkavviklingen) så samkjøring med den lokalavdelingen som du sokner til er derfor obligatorisk, når det gjelder ankomst til Geiranger. Alle biler som møter skal ha påført profilering, som sendes alle påmeldte i god tid før arrangementet.

Vi sees til en spekket og spennende jubileumshelg med mange Porsche-venner. 

Besøk vår Facebook-gruppe: