Skip to main content

Fredag, 1. Juni 2012 - Lørdag, 2. Juni 2012

Artic Circle Raceway, Mo i Rana

Velkommen skal dere være til årets kjøretrening på ACR 01-02 Juni i regi av PCN Midt- og Nord Norge!

Vi i PCN Region Midt/Nord arrangerer igjen suksessen med kjøretrening på ACR!

Årets treff vil foregå på fredag 1 og lørdag 2 Juni. Vi satser som vanlig på felles kjøring fra Trondheim på Torsdag ettermiddag. Denne turen tar oss gjennom flott Norsk natur og turen i seg selv er veldig trivelig. Her har vi brukt å kjøre i rekke og det er et syn som varmer et sportsbilinteressert hjerte :)

Vi har også i år fått meget gode priser på overnatting på http://meyergarden.no/ som gjør at opplegget totalt sett blir så gunstig som mulig. Her har vi satt av 25 rom men jeg har fått opplyst at vi kan reservere flere etter behov. Pris er gunstige kr 790 for enkeltrom og kr 850,- for dobbeltrom med frokost!

Hele fredag og lørdag blir det kjøretrening. Vi bruker PCN sine priser, det koster bare kr 800,- pr dag å kjøre. Banen er stor så her er det muligheter til å kjøre nærmest så mye en vil! Så her får en virkelig valuta for pengene!

Vi stiller med flere instruktører som går gjennom banen, stiller som passasjer på din bil og lar DEG sitte på i deres biler. Dette har vi hatt stor suksess med og man bør absolutt benytte seg av muligheten!

Siden dette treffet arrangeres etter PCN- regler så er selvsagt sikkerhet og trivsel satt i høysetet. Vi deler heat inn i ferdighetsklasser og satser på familiekjøring med egne regler for de som vil ha med seg barn/kone/mann på bane. Alle biler som skal kjøre skal også gjennom teknisk kontroll for å sikre et høyt sikkerhetsnivå.

På lørdag kveld blir det sosialt samvær med opplegg. Sist hadde vi Sushimiddag som vi lagde selv med stor suksess, vi satser på sushi eller Tex-Mex tema i år :D

Søndag kan brukes til hjemreise for dere som kommer langtveisfra. Dette har vi gode erfaringer med tidligere, de fleste trenger å hente seg inn etter et par dager med kjøring og sosialt samvær 8)

Påmelding og mer info kommer!

Besøk vår Facebook-gruppe: