Skip to main content

Torsdag, 26. Mai 2022 - Søndag, 29. Mai 2022

Motorcenter Norway

Sett av dagene 26. - 29. mai 2022

Porsche Club Norge har gleden av å invitere til en fullspekket helg med blant annet kjørekurs på Norges nyeste og kanskje kuleste racerbane, i Sokndal. I tillegg blir det en svært aktiv Porsche-helg både rundt banen og i Egersund.

PCN avdeling Rogaland og PCN avdeling Vest-Agder (ny avdeling) er de 2 nærmeste avdelingene til området, så dette blir en fin mulighet til også å bli kjent med disse.

 

NB! Egen påmelding for både medreisende/passasjerer (kr 990,-) og lisensierte biler. Denne påmeldingen åpner også 22.2.22 klokken 22

 

Her vil du få mulighet til å oppleve kjørekurs på kanskje Norges morsomste racerbane, fellestur i fantastisk natur, Porsche Meet i Egersund sentrum på lørdagen, dele Porsche-gleden med en passasjer som kanskje trenger en oppmuntring, felles måltider med gode venner, masse god mat og god drikke.

 

Dette vil du rett og slett ikke angre på at du blir med på.

 

Hotell:

Den enkelte må booke hotell selv.

Klubben har holdt av hele Grand Hotel fra og med den 26.5 til den 29.5. Kode for booking av hotell ligger i din billett, som du får i appen, så fort du har booket plass til helgen. Koden er personlig og må oppgis for å få rom til redusert pris.

Pris for enkeltrom er kr 995,- pr natt inkl frokost.

Pris for dobbeltrom er kr 1.090,- pr natt inkl frokost.

 

Egersund sentrum er ikke veldig egnet for å parkere 100 Porscher på tur, så det er gjort gode tiltak for å kunne huse alle på en trygg måte, både biler og deltakere.

 

Ankomst og parkering:

Vi har leid hele den innendørs fotballbanen, i nye Espelandshallen, i Egersund, for innendørs avlåst parkering hele helgen.

Her vil du bli tatt godt imot fra kl 14.00 den 26.5. I hallen sjekker du inn på både hotell, kjørekurs, kjøretur og felles middag.

Det går shuttlebuss til Grand Hotel, som tar med deg og bagasjen din ned til hotellet. Bussen vil også sørge for transport til- og fra bilen alle dager. Bussen tar ca 4 minutter.

 

Kveldsmat:

Det blir servert varm kveldsmat på hotellet på torsdagen, etter ankomst.

 

PCN kjørekurs på Motorcenter Norway:

Banen har vi tilgjengelig fra morgen til kveld, både fredag og lørdag.

Klubbens instruktørkorps er på plass med gode tips og råd.

Siden dette er en ny bane for alle så er det også tilbud om instruksjon fra en lokal instruktør med mye erfaring fra banen.

Kjørekurset vil være tilgjengelig hele fredagen og lørdagen, selv om det er parallelt program som foregår. Her det mulighet for opplevelser både i pose og sekk...

Det serveres varm lunsj på banen for alle deltakere, begge dager.

Forsikringsavtalen med If gjelder på dette kjørekurset

 

Felles kjøretur:

Fredag blir det mulighet til å oppleve fantastiske kjøreveien og natur, i regi av Drive, som er et lokalt bilturismeforetak. Vi har vært med å kjøre gjennom turen og dette passer for alle typer Porsche.

Når sist var du med på at en Europavei blir stengt for at Porsche-kolonnen skal få holde sammen? Sånne ting ordner de for oss i Egersund. Turen ender på Motorcenter Norway, der det blir mulighet å kjøre 3 rolige runder rundt banen (uten hjelm og dress) om man ønsker å oppleve banen som fører og passasjer. Deretter byr Sogndalstrand Hotel oss på felles lunsj i teltet på banen.

De som ønsker å bli med på kjørekurs ut dagen, blir da igjen på banen.

De passasjerene som ikke ønsker å bli værende på banen blir hentet med buss, etter lunsjen, og får besøke unike og vernede Sogndalstrand og oppleve en guidet tur i historiske omgivelser. Bussen går så tilbake til Grand Hotel i Egersund sentrum.

 

Felles middag:

Fredag kveld er det duket for felles PCN-middag i Sangerlosjen, i Egersund. Her byr Grand Hotel på nydelig middag og muligheter for godt drikke. Etter middagen kan man trekke mot PorscheBaren som ligger i kjelleren på Grand Hotel for å oppleve mer av den gode stemningen.

Her blir det vist Porsche-relaterte filmer på storskjerm og det forventes svært god stemning.

 

Porsche Meet, i Egersund sentrum:

Lørdag vil det gå en kortesje fra Motorcenter Norway til Egersund Sentrum (ca. 20 minutter kjøretur). Kortesjen vil ankomme sentrum og kjøre gjennom gater, gågata og torget, der vi parkerer for en liten stund.

Etter at programmet i sentrum, som er knyttet til PCN er ferdig, så starter vi opp på felles signal, og kjører i kortesje ut fra sentrum og tilbake til banen.

 

Sharing is caring

Vi har invitert med oss lokale barn/ungdom, som har noen livsutfordringer, til å sitte på med eventuelle ledige seter tilbake til banen etter Porsche Meet er ferdig i sentrum, og for de som er komfortable med det. Her blir det en nærmere avklaring noen uker før arrangementet.

Ved ankomst banen så vil de få mulighet til å sitte på 3 rolige runder rundt banen (ikke behov for hjelm eller dress) før de blir invitert til lunsj (Sogndalstrand Hotel), sammen med oss, i teltet på banen.

Etter lunsj så vil de få mulighet til å se litt på bilene, både på- og utenfor banen, kanskje de til og med kan få sitte i noen racerbiler som står parkert og få snakke med gode PCN-medlemmer.

Passasjerer (både voksne og barn) som ønsker seg tilbake til Egersund blir hentet med buss og kjørt tilbake til hotellet en times tid etter lunsjen.

De øvrige kan bli igjen på banen for kjørekurs ut dagen.

 

Lørdag kveld setter vi preg på Egersund sentrum. Vi går ut og spiser hver for oss, før vi samles utover kvelden for felles mingling og mer moro i PorscheBaren på hotellet.

 

Prisen på kr 4.490,- for deltakelse dekker:

Innendørs, avlåst og bevoktet parkering

  • Kveldsmat ved ankomst på torsdag 26.5
  • Kjørekurs med instruksjon for fredag og lørdag
  • Lisens for begge dager
  • Lunsj på banen både fredag og lørdag
  • Middag i Sangerlosjen, for en person på fredag
  • Skyss og buss (både lokalt og til- og fra banen)
  • Noen overraskelser underveis

 

Vi tror dette blir en Porsche-helg som både deltakere, gjester og naboer kommer til å huske i lang tid.

Påmelding åpner i appen Cardskipper tirsdag 22.2.22 klokken 22.

Har du lyst til å være med på dette så må du nok ikke nøle alt for lenge😎