Porsche Club Norge

Nyheter for 2014-sesongen

Terminlisten for 2014 er klar. Det blir kjøring fra slutten av april til begynnelsen av september, så husk å blokkere kalenderen nå. Det blir 14 løp i Porsche Sports Cup Scandinavia / GT3 Cup Challenge fordelt på 7 arrangement i Sverige, Norge og Finland. 4 av disse inngår i sammendraget for PCN Racing. Legg spesielt merke til PCN Motorfestival 2. - 4. mai med banekjøring, løp, grilling og sosialt samvær hele helgen, samt Kanonloppet 15. - 16. august på Gelleråsen.

Alle kan kjøre på banen når det er tidstrening i Porsche Sports Cup Scandinavia! Dette er en godt bevart hemmelighet som vi ønsker å få mer fokus på i år. Her er det muligheter for mye kjøring for en billig penge. Alle medlemmer kan kjøre så lenge de har vært på førerlisenskurs og fått godkjent hastighetslisens for 2014.

Det er altså ikke krav om veltebur, tauekrok, startnummer, dekaler, nødbryter, racingstol, kjøredress, hansker, HANS, brannsikkert undertøy, godkjente racingsko eller sokker. Alt du trenger er bensin på tanken, hjelm og førerlisens. Les mer om funksjonærkjøring på forumet.

Nytt reglement for PCN Racing 2014 kan lastes ned fra NBF. Nytt i år er at det ikke lenger er krav til at løpsbilen er registrert. Dette gjør bilene rimeligere i innkjøp, noe som er bra for rekrutteringen. Samtidig skjerpes reglene om platekontakt. 20-sekundersregelen vil bli brukt aktivt og utestengelse fra serien kan utøves. Dette skal fortsatt være en serie hvor man kommer og drar med hel bil. For 944 Cup blir det tillatt med senkefjærer foran. Les mer om nytt PCN Racing-reglement på forumet.

Annet av interesse:
- Go-kart runde 3 på Harald Huysmann Karting i Oslo 9. mars. Alle kan delta og det er noen ledige plasser. Uhøytidelig moro på blodig alvor.
- Klubbkveld med Dekk 1 og Michelin på Kalbakken, onsdag 12. mars klokken 18.00. Presentasjon av det nye Michelin Cup 2-dekket m.m.
- Kjørekurs og PCN Slalomcup finner du i terminlisten for PCN.
- Medlemskontingent for PCN Racing 2014 for de som ønsker å delta eller støtte opp om racing.
- Vognbok for 2014 må leveres.