Skip to main content

Beste Porsche 356 liefhebber,

Welkom op de website van de Porsche 356 Club Nederland met informatie over de club en natuurlijk de 356.

Ben je een liefhebber en (bijna) in het bezit van een echte 356? Dan ben je van harte welkom bij de Porsche 356 club Nederland. De gezamenlijke passie voor de 356 en het plezier wat we daar samen mee hebben zijn de belangrijkste elementen van onze club. De meerwaarde van het lidmaatschap van de club is het delen van ervaringen, het uitwisselen van technische handigheden en vooral het gezamenlijk genieten van het rijden met deze 'Dames'. De club organiseert iedere maand een evenement: van Swapmeeting met de verkoop van onderdelen tot meerdaagse ritten, zoals het jaarlijkse clubweekend. Als je lid bent, geniet je ook vier keer per jaar van ons clubblad met reisverslagen, technische tips, leuke anekdotes en interessante feiten met betrekking tot de 356.

Ik ben al sinds 1991 in het bezit van een 356 en geniet enorm wanneer ik daarmee een ritje kan maken. Natuurlijk het liefst tijdens een zonnige dag. Maar ook het sleutelen aan deze 'Dames' geeft me heel veel voldoening. Door de 356 club heb ik heel veel interessante en gezellige mensen leren kennen in binnen- en buitenland en heb ik veel technische kennis op mogen doen.

Tijdens het lezen en kijken op deze website lichten we een tipje van de sluier op, maar dit valt in het niet bij de ervaring van een rit in een echte 356. Veel surfplezier!!

Gert van Dam,

voorzitter Porsche 356 club Nederland